AKTUELNO

Iako je tokom seksa preporučivo da pronalazite nove erogene zone kod partnera, postoje tačke na telu koje bi trebalo da izbegavate.

Žene su tako otkrile da im dodirivanje sledećih tačaka izaziva nelagodnost i bol. Evo o kojim delovima tela je reč:

Cerviks

Cerviks je grlić materice. Iako ga ne možete videti, moguće je da ga dodirnete penisom. Ipak, ako u tome uspete, to znači da vaša partnerka nije dovoljna uzbuđena- jer kada se žene uzbudi maternica se se 'popne' i napravi se više mesta u ženinoj vagini. To kod žene izaziva neprijatan osećaj.

Vrh klitorisa

Iako im dodirivanje klitorisa može biti vrhunsko iskustvo, često može biti i vrlo bolno. O čemu se ovde radi? Na vrhu klitorisa se nalaze nervni završeci, pa ako žena nije uzbuđena dodir može da izazove bol.

Stopala

Mnoge žene ne vole dodirivanje stopala tokom seksa. To znači i ako je ostala u čarapama, da ne treba da ih skidate sa njenih nogu. Kako bi žena postigla orgazam, ona mora biti maksimalno opuštena. Hladne noge joj nimalo ne pomažu.

Analni otvor

U slučaju da niste razgovarali o tome i nemate dopuštenje, ne dirajte ovo mesto. Imajte u vidu da mnoge žene to ne uzbuđuje, te dok vam ne nagovesti ne radite to sami.

#Seks

#Telo

#žene

'