AKTUELNO

Muškarci dele svoja iskustva o bizarnom trendu masturbacije sa bananom, koji može biti opasan po zdravlje.

Masturbacija ima brojne prednosti za zdravlje, naročito ako ste joj skloni uveče, pred spavanje. Ipak, internetom kruže brojni saveti, trendovi i iskustva o samozadovoljavanju, pa se među njima našao i jedan bizaran - masturbacija sa bananom. O čemu se zapravo radi?

Muškarci su objasnili da banana "imitira oralni seks" zbog sluzi koja se nalazi u kori. Takav osećaj produžava zadovoljstvo, a mnogi od njih ni ne slute koliko ova tehnika može biti opasna. Verovali ili ne, jači pol ubacuje svoj penis u oguljenu koru banane i na taj način masturbiraju, a pojedini su zagrevali koru kako bi imali što bolji osećaj.

"Samo oljuštiš bananu (možeš da je pojedeš kasnije), postaviš koru na penis i masturbiraš. Sluz iz banane je odličan lubrikant", napisao je jedan korisnik Redita koji je isprobao ovu tehniku.

Ovaj trend je zaživeo i u inostranstvu, a tamošnji lekari otkrili su posledice ove metode i upozorili muškarce da nikako ne koriste bananu u ove svrhe. Prema njihovim rečima, osnovne posledice su osip i rane na polnom organu, a ukoliko protein koji se nalazi u kori dospe do kože, može da se pojavi i infekcija praćena upalom kože.

"Možete da izazovete pojavu osipa i rana na penisu, što dalje može da dovede do užasnog bola i infekcije", rekla je doktorka Dijana Gil.

Ovu metodu naročito ne bi trebalo da koriste muškarci koji imaju problema sa alergijama.

"U slučaju da je osoba alergična na bananu, verovatno je alergična i na druge supstance kao što je lateks ili na neko drugo voće i povrće. Pa, ako ste alergični na lateks kondome, verovatno ste alergični i na koru banane", objasnila je.