AKTUELNO

Zapanjujuće ili ne, ali samo 44 odsto ispitanih zadovoljno je svojim seksualnim životom!

Svetski poznata kompanija koja proizvodi prezervative sprovela je istraživanje nad 26 hiljada ispitanika, starijih od 16 godina, iz 26 zemalja sveta, kako bi istražili u kojim zemljama žive seksualno najzadovoljniji ljudi.

Švajcarska se nalazi na prvom mestu po ovom pitanju, jer je čak 91 procenat stanovnika ove alpske zemlje ocenio svoj seksualni život fantastičnim, dok je 2 odsto njih priznalo da su imali seks na javnom mestu.

Mali Švajcarci već od četvrte godine uče o svojim reproduktivnim sistemima, pa se može pretpostaviti da seksualno obrazovanje ima veze sa tim koliko su kasnije zadovoljni svojim "životom u krevetu". Na drugom mestu nalazi se Španija, u kojoj čak 90 odsto žena i muškaraca priznaje da su seksualno zadovoljni.

Italija je treća, premda su neka istraživanja pokazivala kako u njoj žive "najbolji ljubavnici", a na četvrtom mestu je Brazil čiji državljani priznaju u velikom procentu (82 odsto) da imaju seksualne odnose jednom nedeljno. Sledeći na listi su Grci koji imaju najviše seksa u toku sedmice i njih 51 odsto izjavilo je da su zadovoljni svojim seksualnim životom. Na šestom mestu su Holanđani koji ne samo da su zadovoljni seksualno, već beleže i najnižu stopu abortusa, tinejdžerskih trudnoća i HIV pozitivnih osoba.

Meksikanci su svoj seksualni život opisali kao "ispunjavajuće", premda je manje od 50 odsto njih time zadovoljno. Na osmom mestu nalazi se neobična Indija u kojoj se nevinost gubi, u proseku, u 22. godini. Istraživanje je pokazalo i da seks sa Indijcima traje najkraće – prosečno oko 13 minuta.

A Srbi ? Od Srba ni traga ni glasa na ovom spisku.

J. Stanković

#Krevet

#Partner

#Seks

'