AKTUELNO

Koja je vaša?

U Japanu se veruje da pri upoznavanju partnera, treba saznati koja je njegova krvna grupa, jer ta karakteristika govori mnogo stvari o osobi koju ste upoznali, odnosno, o tome kako se ponaša u vezi.

Svaka krvna grupa ima određene profile muškaraca i žena koji imaju baš tu krvnu grupu.

A

Muškarci sa ovom krvnom grupom nisu ženama privlačni na prvi pogled, ali kada ih osvoje, pokazuju sve svoje kvalitete. Dakle, malo su zatvoreniji kada se radi o predstavljanju sebe. Izuzetno su posvećeni i verni partneri.

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo veoma osetljiva. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za njihove posledice.

B

Ovu krvnu grupu imaju zanimljive i intrigantne osobe, na prvi pogled povučene i rezervisane. Žene od partnera očekuju nežnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. I jedni i drugi nisu pristalice braka i teže se odlučuju na taj korak.

Kada se muškarci sa B krvnom grupom jednom zaljube i skrase, spremni su da urade sve za svoju ženu.

O

Žene nulte krvne grupe nalaze veliki oslonac u smisao u braku i porodičnom životu, a onda vladaju iz senke, ubirajući profesionalni uspeh preko svojih muževa. Muškarci su vezani za porodicu, ali se bore protiv svakodnevne monotonije i neprestano traže nova uzbuđenja.

AB

Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Ipak, kada osete da više ne mogu da kriju svoje emocije, sklone su tome da pobegnu. Muškarci su izuzetno šarmantni, ali odmereni.

Autor: