AKTUELNO

Moderno je vreme, pa se sve više radnji obavlja elektronskim putem. Domaćice su pomislile sigurno bezbroj puta, kako bi bilo dobro da se na ovaj način može skuvati ručak ili očistiti kuća. Drage dame, ne gubite nadu, jednog dana i to će biti moguće jednim klikom.

Asocijacija na svaku damu, da li ona spremala ručak ili se on spremio sam, svakako jeste cvet koji ona zaslužuje samo zato što je žena. Buket cveća ostaće tradicija svim generacijama.

Foto: Provansa dekor centar

Danas, cveće možete poručiti online, ukoliko ste mrzovoljni, nemate vremena, cvećara je daleko od Vas. Ne brinite. Moderno vreme, donelo je i moderne sisteme. Nekoliko klika deli Vas od prelepog gesta, a voljenu osobu, minimalno vreme do dostave prelepog cvetnog aranžmana ili unikatnog poklona.

Online dostava brz je i efikasan način slanja poklona. Mlade osobe češće pristupaju ovom vidu slanja, dok starija gospoda ostaju dosledna tradicionalnom odlasku u cvećaru.

Foto: Provansa dekor centar

Da li ste znali da postoji cvećara koja radi 24/7?

Cvećara u Beogradu, Provansa Dekor Centar, usavršila je svoj način poslovanja i omogućila svim klijentima da svoj cvetni aranžman mogu preuzeti u prostorijama cvećare ili online dostavom cveća.

Online porudžbina, lak je način, ukoliko se pridržavate smernica koje su Vam date. Nemojte brinuti, ukoliko imate nedoumice, uvek možete pozvati zvanični broj Provansa Dekor Centra i raspitati se.

Foto: Provansa dekor centar

Dostava cveća nikada nije bila jednostavnija, a ukoliko posetite sajt www.provasadekor.rs, u odeljku online cvećara, izaberite najlepši aranžman.

Autor: Marija Erić