AKTUELNO

Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u drušzvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate. Olga Romaniv, ruska psihološkinja, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

1. "Pričaj mi o sebi" - Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije reč samo o radoznalosti.

2. "Volim vreme provedeno sa tobom" - Muškarac kom se zaista dopadate pokazivaće vam da voli da provodi vreme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vreme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši saveti.

3. "Volim kad se smeješ" - Smeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmeje to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smejete.

4. "Treba mi tvoj savet/pomoć" - Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno ceni. Takođe, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. "Prelepo izgledaš" - Ako se muškarac ne ustručava da vam udeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti - definitivno je zaljubljen u vas.

Autor: