AKTUELNO

Ne znamo ko je mislio da će plastične kese i rukavice biti dobra zamena za kondome, ali ima nekoliko „hrabrih“ ljudi koji nisu naučili ovu važnu životnu lekciju, pa su pokušali na razne načine da naprave kondom u svojim sopstvene proizvodnje.

Donosimo vam nekoliko takvih pokušaja, uz apel da sami ne pokušavate isto.

1. Plastična kesa

Ovu metodu su prošlog meseca isprobala dva vijetnamska studenta, jer im je bilo neprijatno da odu da kupe prave kondome. Kako se završio taj pokušaj? Krvav i u obližnjoj bolnici.

2. Vreća za led


Ovo je otkrila seksualna spisateljica i edukatorka Ana Santos sa Filipina, jer je ova metoda prilično popularna među parovima u toj zemlji, kada ne mogu da nabave kondome.

3. Gumene rukavice

To je pokazala studija iz 2014. sprovedena među Britankama, koje su priznale da ponekad koriste plastične kese ili gumene rukavice kao zamenu za kondome.

4. Baloni sa vodom

Ispovest jednog para posle upotrebe balona sa vodom umesto kondoma je izgledala ovako: „Nikad nismo videli penis te boje“. Dovoljno pametno.

5. Providna folija

Neke žene uvijaju prave kobasice u foliju, ali neke to koriste i kada su u pitanju muške kobasice, otkrila je druga studija iz 2015. godine.

Autor: