AKTUELNO

Žene s većim grudima najvernije su i najmanje varaju, pokazalo je istraživanje. Istraživači su ispitali samoprozvane varalice kako bi otkrili veličine korpi onih za koje je najverovatnije imati aferu iza leđa svog partnera.

Studija je pokazala da je samo 31% imalo „velike grudi“, odnosno veličine korpi D-G. One s F korpama i više bile su najmanje sklone varanju, prenosi Daily Star.

Daleko je verovatnije da će svoje partnere prevariti dame s manjim grudima, s 69% njih koje su imale grudi između AA i C veličine. Žene s grudima veličine B najviše varaju, čineći 35% od 1000 anketiranih koji su sami priznali da varaju, pokazala je anketa na stranici za upoznavanje illicitencounters.com.

Predstavnica za medije Illicit Encounters rekla je: “Istražili smo 1000 naših članica kako bismo otkrili nekoliko zanimljivih činjenica o varanju i veličini ženskih grudi. Rezultati su otkrili da 69% žena koje varaju imaju veličinu grudnjaka između AA i C korpi, zbog čega će žene s manjim grudima verovatnije prevariti u poređenju sa ženama s većim grudima. Veličina korpi broj jedan kod preljubnika je B, a neverovatnih 35% žena te veličine varaju svoje partnere.”

Autor: