AKTUELNO

Da li vam nedostaje eksplozivna strast u krevetu, koja je bila toliko jaka na početku veze, a onda je naprasno nestala?

Strast u vezi mogu da ugroze, naizgled, sasvim uobičajen, bezazlene i lepe stvari.

Džulijen Dejvis i Megi Arana, napisale su knjigu koja se bavi upravo ubijanjem strasti u vezi.

Prema njihovim rečima, jedna stvar koju smatrate veoma dobrom i poželjnom u vezi, zapravio predstavlja smrt za vaš seksualni život. U pitanju je tepanje. Jednostavno, meda, dušam, beba i pile ne idu uz mačo muškarca koji će vašem telu da pruži maksimalan užitak.

– Tepanje dehumanizuje partnera i deseksualizira ljubavnu vezu – upozoravaju autorke. Uz to, one smatraju da partneri često zbopg dece i posla zanemare jedno drugo.

– Imamo toliko visoku stopu razvoda zbog nedostatka seksa u vezama – napominje Džulijen, koja upozorava da tepanje nije jedina loša navika nesrećnih parova.

Tepanje i davanje nadimaka je u redu u nekim prilikama, ali ako vam je do seksa, onda treba potpuno da ih izbacite iz svog govora.

Autorke napominju da, ako želite da povratite strast u vezi, treba da usvojite neke nove navike i obavljate aktivnosti koje niste ranije.

Ako su u vašem svakodnevnom odnosu mali znakovi pažnje dovoljni da se vaš odnos ulepša i unapredi, zašto ne biste sa istim principom pokušali i u krevetu? Najbolji afrodizijak je sve ono što ubija rutinu i svakodnevicu. Novi donji veš, drugačija predigra, nova poza i druge stvari, mogu u velikoj meri da poprave i osveže vaš seksualni život.

Raspamsajte strast seksi porukama ili pričajte o onome o čemu maštate kada ste zajedno. Mogućnosti su prosto bezgranične.

Kada se bacite na posao oko popravljanja strasti, Megi i Džulijen savetuju da povedete više računa i os vom izgledu, kako biste partnera ponovo zaveli.

Autor: