AKTUELNO

Izlazite sa potencijalnim partnerom ili partnerkom na prvi dejt? Odmah ih pitajte koji je znak u horoskopu, to mnogo govori o svakom ponaosob.

Saznaćete odmah njihov karakter a i šta vole u spavaćoj sobi. Ako znate ili osetite šta voli u se*su to vam garantuje dobar provod.

To nije baš lako. Srećom pa imamo pomagače, jedan od njih je Astro se*sualni priručnik. Verujete ili ne, ništa vas ne košta da probate….sve za dobar se*s!

Foto: Pixabay.com

OVAN - On bi najradije brzo, agresivno pa čak i grub se*s. Probajte neku izazovnu pozu. Šta god da radite dajte mu osećaj da je on glavni, da je vođa i da ima kontrolu. Ljubite ga strastveno i jako, ponašajte se perverzno. Šaljite mu svoje izazovne fotografije, sigurno će vam odmah predložiti viđanje.

BIK - On voli senzualan i spor se*s. Najčešće je to misionarska poza. Skoncentrišite se na svaki dodir i uzdah. Poželeće da uživate celim telima. Predložiće da vas izmasira, to će se možda i odužiti ali njemu je potrebno vreme da bi zadovoljio i sebe a i vas. Posle seksa očekujte klopu u krevetu. Pa opet sve iznova.

BLIZANCI - Oni su majstori za brzinski neobavezni se*s. Probajte sa njim stojeći položaj. Nikako mu ne pokazujte da da želite nešto ozbiljno od vaše veze. On je tu sa vama da se igra i razonodi, tako se i vi ponašajte ako želite da se opet sa njim vidite.

RAK - Oni su često neodlučni, nekada vole grub a nekada senzualni se*s. Sve zavisi od njihovog raspoloženja. kakav god dan da im je oni vole da su na vrhu. Voli da mu pričate o svojim emocijama i o tome šta osećate. Ako mu kažete da ga volite vaš je 100% za ceo život.

LAV - VAAAUUUU, oni su pobednici, upecala si najboljeg. Sveće, satenska posteljina, penušava kupka…oni u svemu uživaju. Sa njima ne može da ti bude dosadno. Uvek puni se*sualne energije i sprmni za zabavu. Na kojem god mestu da oseti želju brzo će naći mesto gde vas niko neće primetiti.

DEVICE - Oni su davaoci, uradiće to kao da vam čine samo uslugu. Ležeći položaj, noge u V i čekaju da se završi sve da odu da se istuširaju. Pre se*sa će lepo da vas odmere i ispitaju da li ste čisti u svakom smislu.

Foto: Pixabay.com

VAGA - Oni nisu zahtevni u krevetu i zato je sa njima najlakše. Njima će biti prioritet da vas zadovolje i da se vi osećate lepo. Radiće sve što poželite. Ne vole mnogo da se muče oko poza, najviše im odgovara kada su vaše noge oko njihovog struka.

ŠKORPIJA - Oni žele puno kontakta, najviše sa očima. Pogled im je deo igre, čak vole očima i da ti daju do znanja da ih sačekate u spavaćoj sobi i da žele se*s sa vama. Kučeća poza im je najinteresantnija, naročito kada bude neočekivanih preokreta pa se često i pogledate oči u oči.

STRELAC - Da li želite se*s na javnom mestu, onda ste pronašli svog idealnog partnera. Sigurno ćete uživati jer on voli da čin traje i da se ponovi nekoliko puta. Ima najluđe ideje i prihvata sve predloge. Predložiće vam da je najbolje da pozovete i prijatelje jer će biti interesantnije.

JARAC - Vrlo malo batina, prljave reči…to je ono što ga uzbuđuje. Voli da vidi da ga želite, uzbuđuje ga da ga u toku se*sa pitate šta bi voleo pa da mu to i učinite. Ne voli romantiku, što ste više perverzniji više ste mu se*y.

VODOLIJA - On će biti vrlo razigran i spreman da eksperimentiše. Imate vibrator u kući, ne ustručavajte da mu ga pokažete. Njemu ništa u se*su nije čudno, sve prihvata. Predložiće vam odlazak u Swinger klub. Što vas je više njemu je interesantnije.

RIBE - Oni su eksperti da osete šta vam telo želi. Umeju da uživaju i žele da se tako i vi osećate. Predložiće vam se*s u bazenu ili pod tušem. Spremiće ulje i pogasiće svetla. Oni vole da vam čitaju misli i da uključe emocije. Računajte da će potrajati do ujturu.