AKTUELNO

Evo koje stvari su ženama najbitnije u braku.

Iako ne postoji idealan muškarac za sve žene, može se reći da postoje najpoželjnije karakteristike koje muškarac treba da ima, a koje se smatraju privlačnim.

Prema studiji, postoje dve vrste muževa koji čine žene najsrećnijom i zajednice koje će trajati zauvek.

U prvu grupu spadaju muškarci koji pružaju emocionalnu stabilnost, odnosno oni koji nisu preterano anksiozni, niti zabrinuti zbog oređenih životnih situacija. Ravnoteža je u njihovom životu ključ i rešenje za sve probleme.

Ako želite da imate emocionalnu stabilnost u braku, najbolje je da izbegavate ljude koji imaju neurotične sklonosti. A ako vi imate takva razmišljanja i tendencije, možda bi trebalo da radite na promeni svojih uverenja kako biste bili bolja verzija sebe, ali i kako biste mogli da ostvarujete kvalitetnije odnose s ljudima.

Prema naučnicima, u drugu grupu muškaraca koji mogu da usreće svaku ženu spadaju oni koji poirodične ciljeve stavljaju ispred karijere. Studije su pokazale da su žene najsrećnije kada su udate za muškarca kome je porodica na prvom mestu.

Ova studija otkriva da su i muškarci i žene koji su radili više nego što su želeli bili manje srećni od onih koji su provodili više vremena sa svojom porodicom.

Autor: