AKTUELNO

Glumac iz filmova za odrasle, Rob Bampton iz Kvinslenda, čije je ime u toj industriji Robi Oz, otkrio je muškarcima koja je to najveća greška koju prave u krevetu i kako uz malo truda mogu ženu da dovedu do ludila.

"Telu žene je potrebno oko 20 minuta da se zagreje. Masirajte je i dodirujte pre nego što dođete do ’glavnog čina’", savetuje Rob.

Osim toga, glumac za odrasle kaže da je komunikacija ključna.

"Pitajte je o njenim željama", preporučuje, pa predlaže onima koji nisu naročito samouvereni u krevetu, da sami vežbaju ono što žele da poboljšaju u odnosu.

Bampton kaže da promene brzine i položaja tokom samozadovoljavanja takođe mogu da pomognu muškarcima da budu samouvereniji i spretniji u odnosu sa ženom.

Foto: Unsplash.com

Glumac podseća da je svaka žena drugačija, te da je jedini način da saznate šta vašoj partnerki zaista prija – komunikacija.

"Muškarci pretpostavljaju, a ne pitaju, što je velika greška. Zapamtite, svaka žena je drugačija i ne treba vam veliki penis da biste imali sjajan odnos. Muškarci se često fokusiraju na klitoris, a ne na zadovoljstvo cele vulve i unutrašnje strane butina, a sve to stimuliše žensko telo".

Autor: Z.L.