AKTUELNO

Mnogi bi rekli da ne postoji poza koju muškarci mrze, te da je njima seks dobar u svakom položaju. Međutim, i muškarci, baš kao i mnoge žene, ne vole pojedine seks poze, a sada su otkrili i o kojima je tačno reč.

Seks stojeći

"Ne mogu to da radim stojeći... ili da budem precizniji, ne mogu da radim stojeći dok smo okrenuti jedno ka drugom. U stojećem položaju otpozadi je super, ali kada smo okrenuti jedno ka drugom zahteva mnogo truda. Osim ako si natprosečno jak, a devojka ima 40 kilograma, zaista nije zabavno", kaže Gordon (35).

Kaubojka sa preteranim "skakanjem"

"Volim kada je žena odozgo i zna šta radi. Ali, ništa me ne prestravi više od toga kada počne da se izdiže visoko iznad mog polnog organa. U tim situacijama se plašim da će, kada se vrati u sedeći položaj, omašiti i polomiti mi penis", izneo je svoj strah Metju (29).

Naginjanje unazad tokom obrnute kaubojke

"Dozvolite mi da objasnim – volim obrnutu kaubojku. Ono što ne volim je kada devojka sa kojom imam odnos odluči da se nasloni unazad na mene, jer odmah zamišljam kako će mi pući polni organ. Ako je umorna, poštujem to, ali radije bih da se razdvojimo, nego da me koristi kao dušek dok sam još u njoj", poručuje Majkl (29).

Foto: Unsplash.com

Misionarska poza

"Jednostavno mi je dosadna. Iako mogu da joj vidim lice, to meni jednostavni ne znači. Nikada ne mogu da doživim vrhunac u misionarskoj, pa je pustim da uživa u toj pozi, a onda pređem na nešto što ja volim. Znam da nisam jedini muškarac koji kaže da je ’dogi stajl’ zakon", reči su Nika (27).

Bilo šta što je previše komplikovano

Uopšteno svi momci kažu da im se uglavnom ne dopadaju neke komplikovane poze iz Kamasutre. Kao što je rekao Majkl, "ako je nešto iz Kamasutre ili je to pročitala u nekom časopisu, znam da ću da istegnem mišić, padnem na leđa i nađem se u joga pozi iz koje neću moći da se raspetljam".

Ipak, treba uzeti u obzir da poza koju jedan muškarac ne voli, drugom predstavlja pravi užitak, te je najbolje da uvek o tome otvoreno razgovarate sa partnerom.