AKTUELNO

Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet...

Vodeni znakovi poput Ribe, Vodolije i Raka vole intimni odnos ispunjen osećajima i intimnošću, a odbija ih ignorisanje i nezainteresovanost, dok pojedine znakove uzbuđuje tajnovitost ili duga predigra.

Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet i važno je znati kome je što potrebno, jer što više znate o identitetu svog znaka, to će vaš intimni odnos da bude strastveniji, navodi "Cosmopolitan".

Ovan

Ovnovi su poznati po svom impulsivnom, brzom pristupu životu. Vodi ih strast, pa ih uzbuđuje vrući intimni odnos u toaletu ili na zadnjem sedištu automobila. Vole da naprave prvi potez, a budući da imaju kratku pažnju nisu baš raspoloženi za neku dugu predigru.

Bik

Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Vole da istražuju svoja čula, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, ukusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, oni vole kada se stvari odvijaju polako, pa bi bili oduševljeni da potroše mnogo vremena na predigru.

Blizanci

Blizance ćete očarati ako želite seksualno da eksperimentišete. Spremni su da isprobaju gotovo sve. Jedino što Blizance odbija je monotonija, a posebno vole igre uloga.

Rak

Intimnost je velika stvar za ove osetljive vodene znakove. Rakovi moraju da se osećaju sigurno pre nego što izađu iz svojih oklopa, a najbrži način za to je fizička blizina. Rakovima vlada Mesec, planeta emocija, pa bi bilo dobro da uključite što više romantičnih gestova u vaš odnos.


Lav

Lavovi su dramatični, pa kada je u pitanju seks, spavaća soba brzo može da se pretvori u pozornicu. Oni obožavaju da budu željeni. Lavovi vole luksuzne spojeve i grandiozne iskaze naklonosti.

Devica

Device su apsolutno opsednute seksom i stvarno uživaju u svakom njegovom trenutku. Oni su ipak senzualni zemaljani znakovi! Vole da razgovaraju, pa zato pričajte s njima o seksu, eksperimentiranju i slično. Device vole detalje, pa se fokusirajte na njih s puno predigre.

Vaga

Vagom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote. U skladu s tim, Vage se prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocenim umetničkim delima. Vage obožavaju eleganciju i sofisticiranost, a takođe su i vrlo vizualne osobe, pa će im se svideti luksuzno donje rublje ili prljavi ples.

Škorpija

U medicinskoj astrologiji Škorpije vladaju polnim organima, pa ne čudi da se smatraju jednim od najerotičnijih znakova Zodijaka. Energija Škorpije kombinuje strast sa duboko emocionalnom intimnošću, pa nemojte da se čudite ako se zalepite za neku Škorpiju poput magneta. Vole igru moći. Ne boje se da istražuju tabu teme, pa pokušajte da budete nastrani sa svojim Škorpijama uz njihov pristanak. Uzbuđuju ih tajne.

Strelac

Strelci su istraživači, pa će njihova najveća uzbuđenja uvek da budu avanturistička. Strelac na fizičku intimnost gleda kao na priliku za emocionalno otkriće i intelektualnu ekspanziju. Ovaj vatreni znak posebno je uzbuđen na sve što ima naznaku opasnosti, pa nemojte da se iznenadite ako vaš ljubavnik Strelac voli javni seks - ali i grupni seks.

Jarac

Jarac je najambiciozniji znak Zodijaka, a njihov seksualni nagon nije izuzetak. Ovi zemljani znakovi ozbiljno shvataju vođenje ljubavi i očekuju da će i njihovi partneri. Žele da imaju bogat privatni život ispunjen s puno čudnih avantura, nemojte da se plašite da pojačate strasti s Jarcem. Vole kontrolu, pa nekad pokušajte da eksperimentišete s igrom uloga.

Vodolija

Vodolijama je uvek glava u oblacima. Ali kada je u pitanju seks, ovaj buntovni znak se ne plaši da se prepusti. Uzbuđuje ih sve što je u suprotnosti s društvenim konvencijama. Vole misterije, pa će dodavanje maske ili poveza za oči sigurno da pojača strasti.

Ribe

Ribe su vrlo duhovne i empatične, uzbuđuju ih istraživanja van ovoga sveta, zato svakako istražite i dodajte čitanje tarota ili zajedničku meditaciju kako biste postigli tu intuitivnu vezu. Osim toga, Ribe vole seks pod tušom i u kadi. One su znatiželjne duše, pa je zapravo jedino što ih odbija bezobrazluk. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado da plivaju u vašem smeru.

Autor: