AKTUELNO

Da li vam se nekad dogodilo da za nekoga mislite da je "onaj pravi", a ispostavi se da vas je on samo iskoristio da napravi ljubomornom svoju bivšu?

S druge strane, možda ste mislili da mu se zaista sviđate, ali vas je on posmatrao samo kao s*ksualni objekat. Nezahvalno je ulaziti u igru zvanu "zavođenje, osvajanje i zabavljanje" bez prethodne "pripreme".

Foto: Unsplash.com

Razgovori sa njim se uvek svode na s*ks

Na kakav način se odvija konverzacija između vas dvoje? Ako svom voljnom postavite jednostavno pitanje, u pogledu toga šta bi hteo da jedete za večeru, a on odgovori "tebe", možete pomisliti da je to vrlo slatko i da je zaista zaljubljen u vas.

Poruke šalje uvek kasno

Razmislite: kada vaš voljeni ima običaj da vam šalje poruke? Da li su to poruke za dobro jutro, ili to najčešće radi posle ponoći? Ako je u pitanju ovo drugo, nije teško zaključiti da njemu nije zapravo do razgovora, već do gužvanja postelje sa vama. Poruke i pozivi posle ponoći, imaju samo jedan cilj, zato ne budite slepi da ga vidite.

Daje komplimente na račun izgleda

Komplimenti su uvek dobrodošli, naročito od strane voljene osobe, međutim važno je da obratite pažnju po pitanju toga na šta se oni odnose. Ako on uvek komentariše samo vaše grudi, noge, zadnjicu i uopšteno vaš izgled, a nikad vašu inteligenciju nema sumnje u to da vas i doživljava kao objekat svoje požude.

Ne želi da vas upozna sa prijateljima

Prijatelji su važni u životu svakog pojedinca. Koliko god da ste u vezi sa nekim, ako on ne pokazuje ni najmanje interesovanje da vas upozna sa svojim prijateljima, trebalo bi da se zapitate - šta uopšte tražite sa njim?

Pritiska vas po pitanju s*ksa

Nikad, ali apsolutno nikad, ne bi trebalo da osećate pritisak da imate s*ks sa nekim. Koliko god da ste u njega zaljubljeni ne bi trebalo da pristajete na s*ks, sem ako to zaista ne želite. Nema sumnje u to da muškarci više i češće misle na s*ks, ali ako vas on zaista voli, poštovaće vašu odluku o čekanju. S druge strane ako vas pritiska da imate s*ks, to je iz razloga što mu je samo do toga i stalo.

Autor: Z.L.