AKTUELNO

Muškarci u velikom broju imaju problema sa nervozom pre seksa. To se javlja iz razloga što muškarci previše razmišljaju o tome da li su dobri i da li će uspeti da zadovolje svoje partnerke. Na taj način u svojoj glavi stvaraju nepotrebni pritisak koji se kasnije pretvara u tešku nervozu koja utiče na njihov libido i potenciju.

Zbog toga je vrlo važno da pokušate da se oslobodite nervoze, jer će te u protivnom verovanto izgubiti devojku.

Evo šta treba da radite:

1. Smirite se

Na prvom mestu treba da pobedite strah i da se smirite. Iako ćete možda u krevet leći sa prelepom devojkom, to vam ne daje povoda za strah, jer ona to sigurno želi čim je dotle dogurala sa vama. Zbog toga se opustite i probajte da smirite vaše nerve. Tako ćete postati opušteniji i nervoza će se smanjivati.

2. Predigra

Iako mušakrci izbegavaju duge predigre, mi vam savetujemo da baš tu posvetite dosta vremena, jer ćete se tako opustiti i smiriti. Predigra će vas uvesti u stanje olakšanja i omogućiti vam da kasnije bolje uživate u trenutku.

3. Ne žurite

Kada se muškarci unervoze, oni obično brzaju i tako prave glupe i detinjaste greške. Zbog toga sve radite polako.

4. Dišite

Disanje je sjajan lek protiv stresa, i ponekad je dovoljno samo par dubokih uzdisaja koji će vas opustiti i koji će učliniti da budete u punoj snazi.

5. Pričajte o tome sa njom

Ako ste prilično nervozni i ne vidite rešenje da to poboljšate, onda je možda najbolja opcija da njoj to otvoreno kažete. Ona će vas razumeti, a vama će automatski biti lakše, a kroz nekoliko puta ćete sigurno zajedno uspeti da pobedite gadnu nervozu.

#Seks

'