AKTUELNO

Biti prirodan u većini je životnih situacija najbolja formula za uspeh, ali u nekim situacijama, poput onih kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite i poslužite se sitnim trikovima.

Odelo

Još jednom se potvrdilo da odeća čini čoveka. Pruge i dezeni su u modi, ali jednobojna odeća pokazuje da imate više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbegavajte crnu odneću, koja ostavlja preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite malu crnu haljinu.

Popravljanje

Suptilno popravljanje odeće, poput ravnanja naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite izgledati dobro za njih, a to im podiže ego.

Štikle

Štikle su muškarcima s*ksi, ali baletanke mogu biti još s*ksepilnije ako jednu nosite na vrhovima prstiju kada sedite. Polu skinuta cipela pokazuje da ste razigranog uma, a ako pritom imate prekrštene noge, pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa.

U protivnom, dobiće utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

Foto: Pixabay.com

Veza

Gola ramena muškarci povezuju s grudima, zato je haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti prema vama.

Samopouzdanje

Jednom rukom se naslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno.

Pogled

Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore dok pričate s nekim (ili ga samo gledate) deluje jako koketno i privlačno. Pri govoru tela pazite i da, dok sedite, ne prekrstite ruke ispred sebe. On iz toga čita da biste radije bili negde drugde.

Autor: Z.L.

#Zavođenje