AKTUELNO

Doktorka Maja Jevđević, specijalista za estetsku medicinu, kaže da su zlarni fileri nešto potpuno novo na našem tržištu, kao i da se radi o generaciji novih filera koji se nalaze u špricu.

Gostujući u "Otvorenom studiju sa Velikićem" na TV Vesti, doktorka Maja Jevđević je rekla i kako je osim same korekcije, važno da radimo i regeneraciju kože. Dodaje i da se bori za održavanje lica kako bi ono izgledalo što mlađe.

Foto: TV Vesti

Zlatni fileri su zlatni za rad, drugačiji su od drugih, potpuno jedna nova generacija filera. Ovde se radi o filerima koji su u špricu, a imaju i aminokiseline, osim korekcije, radimo i regeneraciju same kože što je jako važno. Za šta se mi borimo? Da održavamo to lice u što mlađem stanju. Mi možemo da korigujemo sve na licu, poput korekcije bora, jagodica, donje konture lica, korekcija bora smejalica... - kaže Jevđević.

LEPOTA BEZ NARUŠAVANJA LICA!

Doktorka Jevđević ističe i kako su zlatni fileri važni za mlađe žene, kako bi na što bolji način održale svoju kožu. Naglašava da nije poenta da svaka žena liči jedna na drugu, već da je potrebno da bude negovana.

Dodaje i kako su joj ranije dolazile pacijentkinje od 45 do 50 godina, ali da se to promenilo, pa tako dolaze i pripadnice lepšeg pola u tridesetim godinama, a taj period je jako važan kako bi se zadržao tonus kože.

Foto: TV Vesti

Divan je za žene koje su mlađe i koje žele da održavaju svoju kožu, uvek je rad na kvalitetu kože nešto to je primarno i što je u trendu. Mi treba da budemo negovani, a ne da ličimo jedni na druge. Još uvek ima žena koje se boje kada čuju estetska korekcija, jer se boje onog što vide na ulicama. Ne radi se to tako, mi smo tu da zadržimo kvalitet kože. Kada sam ja krenula da radim, starija populacija su mi bili pacijenti, od 45 do 50 godina. Sada ne, sada to rade i žene u tridesetim godinama, kada je nama bitno da zadržimo tonus kože - govori Jevđević za TV Vesti i dodaje:

Foto: TV Vesti

Sada svi želimo da prirodnom supstancom, na licu postignemo lepotu, ali bez narušavanja. Da pacijenti deluju lepo, a da se ne vidi da su nešto radili. Nije ideja da žena prođe ulicom i da se vidi da je nešto radila, već da kažemo: "Jao, vidi kako je lepa žena". Mi imamo dobre supstance za rad, koje su odobrene od Agencije za lekove. Sve je registrovano. Zlatni fileri nam stižu iz jedne poznate kompanije. Kada pacijent dođe na pregled, ja kao lekar sam tu da ustanovim zašto je došlo do promene, da li je u pitanju starenje ili nešto drugo - izjavila je Jevđević.

STIMULACIJA RASTA KOSE FILERIMA

Doktorka Jevđević govori i kako je moguća stimulacija rasta kose filerima, zbog čega je ona oduševljena. Kaže da je ovaj tretman više zastupljen kod muškaraca, nego kod žena.

Moguće je to, to je nešto novo i veoma aktuelno, ja sam oduševljena. Nikada više nisam imala muškaraca u ordinaciji, to je zastupljeno više kod muškaraca. U čemu je ideja? Ovde se ubrizgavaju fileri za kosu, da ta dlaka bude jača, gušća i to je on što se vidi veoma brzo. Ovo daje mnogo brži rezultat i terapija traje dva meseca, to se vidi posle drugog tretmana - zaključila je Jevđević.

Opširnije o svemu u nastavku:

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!