AKTUELNO

U ljudskom životu dešavaju se neke nepredviđene situacije, a sa vremena na vreme napravimo i poneku grešku koja bi nas mogla koštati odnosa i ljubavi. Kako da se postavite ukoliko napravite glupost.

Prevarili ste partnera i dobili seksualnu bolest!

Kada neko prevari partnera, obično se nada da se to neće saznati. Međutim, polna bolest jako menja prioritete. Kako savetuje Trejsi, jeste da ste napravili glupost, ali ako nekog volite valjda želite da ga zaštitite od mogućih problema?

Videli ste muža vaše prijateljice sa drugom

Ukoliko nekada vidite muža svoje prijateljice sa drugom ženom, neophodno je da mu se javite i da vidite kako će se ponašati. Ako se ponaša čudno, verovatno se radi o ljubaavnici, međutim ako sve bude potpuno normalno onda je u pitanju neki nevini scenario.

Foto: Pexels

Zaljubljeni ste u prijateljevog partnera

Pre svega, kako kaže Trejsi, trebalo bi da posetite psihologa. Naime, moguće je da imate problema sa samopoštovanjem ako godinama volite osobu koja je za vas potpuno nedostupna. Uzimate vijagru

Proizvođači vijagre svakako zarađuju ogromne svote novca na nesigurnost muškaraca. Međutim, ako se plašite partnerki da kažete da konzumirate vijagru ništa nećete postići. Ne bi trebalo da vas bude sramota vaše prirodne erekcije, a po potrebi bi trebalo da o tome razgovarate da partnerkom ili psihijatrom.

Trudni ste, ali ne znate ko je otac

Ako ste u dugogodišnjoj vezi, a partnera ste prevarili sa nekim i zatrudneli postavlja se pitanje da li svom partneru to i treba da otkrijete. Nekada ženama nije lako da presude šta je pametno da urade, ali u ovoj poziciji ništa nije pametno: Ponašajte se onako kako mislite da je najbolje za vaše dete, jer prevara sa tako velikim posledicama svakako nije dobra.

Autor: Z.L.

#Seks