AKTUELNO

Bez obzira koliko dugo su zajedno ili koliko su zaljubljeni, mnogi parovi često imaju različito mišljenje o tome kada je pravo vreme za veridbu ili brak.

Imajući to u vidu, logično bi bilo da sednete i porazgovarate sa drugom polovinom, kako bi bili sigurni da je sledeći korak ono što oboje želite.

Jedna žena je dokaz da to nije uvek slučaj.

Gertruda Ngoma (26) i Herbert Salaliki (28) bili su zajedno skoro deceniju, čak imaju i zajedničko dete, ali nažalost, njihov odnos se pogoršao kada Herbert nije ispunio svoje obećanje da će je zaprositi, prenosi "Miror".

Tako je ona odlučila da svog partnera izvede pred lice pravde i tuži ga zbog gubljenja vremena. Mediji pišu da je Gertruda osećala kao da otac njenog deteta nije dovoljno ozbiljan u vezi sa njihovim odnosom, pa joj, uprkos činjenici da je platio miraz njenoj porodici kao što je tradicija u njihovoj zemlji Zambiji, još uvek nije kupio verenički prsten.

Foto: Pixabay.com

- Tužila sam ga sudu jer zaslužujem da znam kuda ovo vodi i kakva je naša budućnost - rekla je ona.

Braneći se na sudu, Herbert je rekao da je razlog taj što još uvek nije dovoljno finansijski stabilan da plati venčanje, ali smatra i da mu Gertruda nije posvetila dovoljno pažnje.

Sudija je rekao paru da bi pomirenje bilo najbolji ishod, ali nije poznato da li su odlučili da nastave svoju vezu.