AKTUELNO

Jedna žena je na Internetu otvorila temu ljubavnih afera i prevara, a skrivajući se iza raznih korisničkih imena, sve više žena je počelo da piše, gde su i zašto varale svoje partnere.

Jedna od njih priznala je da je imala aferu, iako je intimni život sa suprugom odličan.

- Imala sam odnose sa čovekom koji mi je postavljao krov na kući, osećala sam se kao tinejdžerka. Rekla sam mu da treba da popravi i televizor u spavaćoj sobi, zgrabila sam ga i završili smo u krevetu. Ljubavne ugrize na vratu suprugu sam predstavila kao jake ubode komaraca - napisala je.

Foto: Pexels

Druga je otkrila kako je sa suprugom napravila nedelju dana pauze, on je otišao kod roditelja kako bi svako imao malo vremena za sebe. Od sedam dana, koliko je bila sama, čak četiri je spavala s muškarcem kog je pronašla na Tinderu. Ponekad oseti grižu savest, ali smatra da joj suprug ne posvećuje dovoljno pažnje, pa je njeno varanje donekle opravdano.

Mnoge su ispričale da su varale partnere s kolegama na poslu, ali i sa šefovima.

- Osećam se prljavo, moram da izbegavam šefa. Šta ako sazna njegova supruga ili moj suprug - napisala je jedna od njih.

Nekima su partneri saznali za aferu, ali se nisu previše potresli.

- Poslala sam šefu svoju sliku u donjem vešu za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti ili uzruja, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu - samo ako mu kažem detalje.

Autor: Z.L.

#varanje