AKTUELNO

Devojka je na TikToku podelila svoje neobično iskustvo sa novim dečkom, koje se dogodilo nakon što je nedeljama čekala da prvi put budu intimni.

Naime, ona je objasnila da nisu želeli da žure, te da su se polako upoznavali, a nakon 10-15 sastanaka odlučili su da napokon imaju s*ks.

Prisećajući se toga, devojka kaže da je sve bilo u redu, dok nije poželeo da je dodatno uzbudi "prljavim rečima", pri čemu je rekao "najmanje s*ksi stvar koju je mogao da smisli".

"Ok, reći ću vam zašto je od ključne važnosti da imate s*ks na prvom sastanku, slušajte me. Nedavno sam upoznala momka, išli smo polako, izašli smo na 10-15 sastanaka pre nego što smo imali seks. Pre nego što je došlo do toga, pitala sam šta voli, da li ima neke fetiše, na šta je odgovorio 'ne, nemam nekih fetiša, ništa ludo'", kaže ona u videu.

Kada su započeli "akciju", na početku je sve bilo u redu, a onda je on hteo da je rečima dodatno uzbudi, što je bio potpuno promašaj.

"Znam šta mislite, 'prljave reči' su seksi, slažem se u potpunosti, ali ne ono što je on rekao... Mogao je da kaže bilo šta osim ovoga. Evo, praviću se da sam ja on: 'O da, želiš da ti napravim bebu? Želiš da stavim bebu u tebe, da svi znaju da si moja, daaa, želiš da ti napravim bebu?".

Zaprepašćena, devojka ga je ošamarila!

"Ne želim nikoga da posramim, ali je*ote, prvi s*ks, pitala sam te da li imaš neke fetiše, nešto, i ti nisi pomislio da to treba da mi kažeš? Ne možeš to tek tako nekome da kažeš", poručuje ona, dodajući da je to bila "najmanje s*ksi stvar koju je mogao da kaže".

Ona je istakla da ga je ostavila odmah nakon toga, a ljudi su šokirani njenim iskustvom.

Video: tiktok.com/eveculling

#Raskid