AKTUELNO

Dalida Đulović žrva je estetskog hirurga, odnosno lekara Frankšetajna kako su ga prozvali, koji joj je unakazio utrobu, a ova žena bila je na ivici života i smrti.

Dalida svoju potresnu ispovest za "Novo vikend jutro" započinje savetom da je odlučila o svemu javno da govori kako bi i sve žene videle i drugu stranu plastične hirurgije. Prva operacija je prošla super, posle toga je, dodaje Dalida, počela da gubi krv.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde sam da žene vide i drugu stranu plastične hirurgije. Ja sam majka troje dece, imala sam višak kože, našla sam hirurga na Instagramu, obećavao mi je brda i doline. Jedva sam čekala. Rekao mi je da ću biti odsutna 15 dana i da ću moći da se vratim svojim poslovima - kaže Dalida.

Kaže da su joj nakon krvarenja, dali 3 do 4 boce krvi, kao i da lekar nije danima bio u bolnici. Kada se pojavio posle 8 dana, rekao joj je da je sve u najboljem redu, Dalida dodaje i da mu je maksimalno verovala.

Nakon što je izašla iz bolnice Dalida je dobila temperaturu, a rana je počela jako da joj smrdi. Nakon saveta sa suprugom, koji joj je kako kaže bio najveća podrška, otišli su kod drugog lekara.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugog februara sam otišla na kliniku, krenula je operacija, sve je super prošlo. Posle toga vidim da se nešto dešava, gubim krv... Ja sam bila svesna rizika, dali su mi 3, 4 boce krvi. Ja sam posle toga... Doktor je došao, on nije bio tu u bolnici, posle 8 dana. Rekao da će biti sve okej, da će samo da se izleči, ja sam mu maksimalno verovala. Puštena sam iz bolnice, kaže: "Sve u redu", ja sam svaki dan imala temperaturu. Ta nekroza je napredovala, posle sam se čula sa njim, jer je moja rana počela da smrdi. Jako je smrdela. On kaže: "To tako treba, samo mažite". Meni je moj suprug rekao da idemo kod drugog doktora. On mi je rekao da je ovo strašno - govori Dalida.

Dalidi je pronađena bakterija u organizmu za koju kaže da ju je pokupila na klinici lekara koji ju je unakazio. On joj je i dalje govorio da je sve u najboljem redu, a nakon lečenja u Novom Pazaru, ponovo se uputila u Beograd kako bi joj skinuo konce.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se probudila iz anestezije Dalida kaže da je izgledala još gore, bila je unakažena, a lekar Frankšetajn joj je preporučio još jednu operaciju.

Nađena je bakterija sa klinike i odmah mi je uključio antibiotike, čula sam se opet sa tim doktorom koji me je operisao, rekao je da će to biti super, da će me opet operisati. Uzeo tu ranu, opet sam otišla na operaciju, posle mesec i po dana mi je odardio to. On je rekao da će to da popravi, međutim, kada sam se probudila iz anestezije ja sam doživela šok. Izgledala sam unakaženo. Opet sam išla za Novi Pazar, tamo sam se lečila, za sve to vreme imam troje dece. Bebu od godinu i tri meseca, ja sam očekivala da će oporavak da traje mesec dana, trajao je tri meseca. Deca su mi u pubertetu druga, treba im majka. Dete mi ne govori od trauma. Posle mesec i po dana, opet idem za Beograd da skidam konce, posle toga izgledam još gore, on kaže: "Pa dobro, uradićemo operaciju za tri meseca kada popusti tkivo", ja sam rekla da mu više tu ne verujem - izjavila je Dalida.

Foto: TV Pink Printscreen

Lekar i plastični hirurg Siniša Kojić kaže da je ovo klasična komplikacija što je, naglašava, sastavni deo njegovog posla. Kaže i da se ovakve komplikacije najčešće javljaju kod pušača.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je realno, jeste da je ovo klasična komplikacija. Može da se javlja najčešće kod pušača, komplikacije su sastavni deo našeg posla. Dobar hirurg zna da tretira komplikacije. Samo je pacijentkinja trebala da bude upozorena šta će i kako će da se dešava - rekao je Kojić.

PAŽNJA!!! FOTOGRAFIJE SU UZNEMIRUJUĆE SADRŽINE I NE PREPORUČUJU SE MALOLETNIM LICIMA I OSETLJIVIM GRUPAMA!

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen