AKTUELNO

Dinamika u krevetu otkriva puno o samoj vezi.

Parovi koji vole misionarsku pozu već su dugo zajedno i gotovo da jedno drugome završavaju rečenice. Njihov je brak stabilan, ali i u rutini.

Ipak, njima to ne smeta, oni se u takvom odnosu osećaju ugodno i sigurno. Ljubav koju osećaju jedno prema drugom s godinama se produbila, ali malo raznovrsnosti u spavaćoj sobi neće im štetiti, tvrdi američka stručnjakinja za veze i seks Niki Ransom-Alfred.

Poza u kojoj je žena gore znak je da se parovi znaju zabavljati. Oni su samopouzdani, vole eksperimentisati i istraživati vlastitu seksualnost. Neće se ustručavati i sami će se pobrinuti za svoj užitak.

Veza im se temelji na kompromisu i poverenju, a svaki od partnera jednako se trudi oko rešavanja problema, tvrdi osnivačica portala za ljubav i romantiku ‘My Secret Luxury’, Stacy Rybchin.

Parovi koji uživaju u doggy stylu imaju zabavnu vezu punu avanturističkih trenutaka. Oni su iskreni i otvoreni u seksu, ali i na svim poljima života.

Partneri su sigurni u svoju seksualnost i ne stide se svog tela zbog čega mogu bez imalo zadrške da uživaju u krevetu. Nisu im strane ni vruće igrice kojima nastoje da začine svoj seksualni život, piše Yahoo.

Položaj u kome partneri leže na boku, s time da je muškarac iza žene, poza je koja omogućuje posebnu intimnost.

Parovi koji uživaju u pozi kašike brižni su i predani, a najviše od svega žude za stalnim fizičkim i emocionalnim kontaktom. Oni se odlično razumeju, naročito na nivou osećanja.

Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, ovi partneri svaki slobodan trenutak koriste za seks. Njihova je veza dinamična, strastvena i pre svega spontana. Ta ih strast tera toliko daleko da ponekad ne mogu da skinu ruke jedno s drugoga.

#Seks