AKTUELNO

Mnogi ne prate redovno astrološke analize, ali pojedina istraživanja na osnovu zajedničkih osobina horoskopskih znakova mogu da im privuku pažnju.

Takvo je i istraživanje grupe američkih astrologa koji su "prečešljali" listu najbogatijih ljudi na svetu magazina "Forbs" i zaključili da se najviše milijardera rodilo na jesen, u znaku Vage.

Vaga

Čak 27 milijardera na vrhu liste svetskih bogataša je Vaga. Među njima su dizajner i biznismen Ralf Loren, predsednik švedske kompanije H&M Stefan Person, naslednica multinacionalne trgovinske korporacije "Volmart" Alis Volton.... Vage ne vole da rade sve poslove i dobro znaju da "odmere" ono što donosi profit.

Ribe

U znaku Ribe rođeno je čak 22 milijardera, a među njima je najnovija pevačica Rijana. U istom znaku rođen je i medijski mag Rupert Mardok i osnivač i izvršni direktor kompanije "Del" Majkl Del. Ribe su, opisuju astrolozi, intuitivne i često sanjalice, ali istrajne su u planovima, što ih i dovodi do uspeha.

27 milijardera sa "Forbsove" liste najimućnijih su Vaga u horoskopu

Rak

Rođeni u znaku Raka su treći na listi bogataša, a među 20 imena najzvučnije je ime Ilona Maska - osnivača i vlasnika kompanije "Tesla". Rak može da bude vrlo uporan, skoro koliko i osetljliv. Kada neki posao treba da bude urađen, zavrnu rukave i vrlo uspešno ga završe. Zarađivanje novca im ide veoma lako, a daleko su skloniji investiranju i gledanju kako napreduju iz dana u dan.


Lav

Na spisku je i 20 milijardera rođenih u znaku Lava. Neka od najpoznatijih imena koja pripadaju ovom znaku su osnivač "Gugla" Sergej Brin, Kajli Džener... Lavovi su ambiciozni i teže da budu uspešni i da im se drugi dive. Po prirodi su dobre vođe, a novac vole više od svega.

Bik

Na listi najbogatijih milijardera nalazi se 20 Bikova. Među njima su osnivač "Fejsbuka" Mark Zakerberg, potpredsednik kompanije "Koh" Dejvid Koh. Mnogi Bikovi, pod uticajem Venere, razviju istančan ukus da im luksuz postaje neophodnost koja im stvara osećaj sigurnosti, stabilnosti i udobnosti. Međutim, vredni Bikovi znaju kako da pravilno upravljaju novcem i ne dozvoljavaju sebi nepotrebno trošenje.

Škorpija

U znaku Škorpije rođeno je 16 milijardera, od kojih je najpoznatiji Bil Gejts, osnivač "Majkrosofta". Škorpije su snažne i neustrašive i mogu da budu nemilosrdne kada žele da ostvare svoje ciljeve. Ne boje se ničega i vole da rade samo za sebe, a ne za druge.

Pratite nas na društvenim mrežama

Autor: