AKTUELNO

Porno filmovi su daleko popularniji među ženama nego što se obično misli. Štaviše, sve više takvih sajtova ima u ponudi kategoriju „Za žene“, u kojima se nalaze filmovi koji imaju razvijeniju radnju nego oni namenjeni muškog publici.

Koliko ljudi, toliko ćudi, pa tako svako ima i svoj ukus za ovakvu vrstu ostvarenja, koja neretko inspirišu parove da i sami probaju ono što su videli na ekranu. Ako pitate devojke, verovatno će predložiti nešto s ovog spiska…

Seks ispred ogledala

Džinovsko ogledalo na plafonu ili jedno manje u hodniku, nije važno ― gotovo da nema osobe koja se makar jednom nije zapitala kako izgleda u trenutku dok se prepušta strastima i uživa, a seks ispred ogledala omogućava nam baš to!

Seks vezanih očiju

Deo zadovoljstva među čaršavima potiče i od toga što nikad nismo sigurni koji je sledeći potez partnera, a ovo slatko iščekivanje i neizvesnost su zagarantovani ako kao rekvizit koristite ― povez oko očiju!

Uloga domine

Prošli su dani ženske pasivnosti u krevetu! Žene su aktivne, samopouzdane i preuzimaju inicijativu kada to požele, a neretko to podrazumeva i uspostavljanje potpune kontrole, što uloga domine omogućava.

Seks u javnosti

Ako pitate žene da se sete svojih najboljih „provoda“ kada je reč o seksu, defintivino će vam reći da je u pitanju neka potpuno spontana situacija. Odnos na javnom mestu nesumnjivo spada u takve iznenadne nalete strasti, a žene uglavnom maštaju o seksu na plaži, u prevozu i na sličnim mestima gde postoji opasnost da budu uhvaćene.

Seks uz pomoć igračaka

Iako su u svetu veoma popularne već godinama, seksi igračke vrlo sporo se na našim prostorima probijaju u svakodnevicu. Kako su one često „zvezde“ filmova za odrasle, mnoge devojke žele da ih probaju, pa neka od njih nije loš izbor za, recimo, neočekivani poklon bez ikakvog povoda.

#Seks