AKTUELNO

Što se tiče seksa, ne postoje (nažalost?) granice i uvek postoje novi neverovatni rekordi.

Ovo je 8 najapsurdnijih svetskih seksualnih rekorda…

1. Masturbacija „na sledećem nivou“

Student biologije Drejk Hardi masturbirao je punih 10 sati i 10 minuta – i to bez ejakulacije. To takozvanom „teniskom laktu“ daje potpuno novo značenje…

2. Najduži seks na svetu

Ono što funkcioniše solo, dvostruko bolje funkcioniše u paru – pa, ne baš. Jedan američki par imao je polni odnos oko 15 sati i to pod nadzorom seksualnih naučnika.

3. Prskanje sperme u dalj

Doduše, drago nam je što se cela stvar nije razvila u olimpijsku disciplinu, ali to je ipak izvanredan rekord: navodno je semena tečnost Horsta Šulca poletela 5,75 metara u vazduhu. Inače normalna ejakulacija ne „leti“ više od 30 cm u dalj, a izlazi iz penisa pri brzini oko 17 km/h.

4. Najstarija devica na svetu

Naravno, kod rekorda se nikada ne zna tačno postoji li još jedna osoba koja je ipak bila „uspešnija“. Međutim, tu ništa ne može da se uradi. S temom device, međutim, možemo zamisliti da je Elizabet Kalis zapravo najstarija devica na svetu, jer je napunila 108 godina – a to je svakako bilo uzbudljivih 108 godina. Jedino što se nikada nije dogodilo je seks. Kalis je tvrdila da nikada nije osećala potrebu da spava s nekim, a nije želela ni decu. Žena je bila udata, ali njen je suprug postao impotentan nakon nesreće s motociklom pa to više nije bio problem.

5. Najveća vagina na svetu

Veruje se da je Ana Svon imala najveću vaginu na svetu. Kanađanka je i sama bila visoka 2,41 m, a njeno prvo dete imalo je više od 8 kilograma.

6. Najveći penis na svetu

Najveći penis na svetu dugačak je 48 cm. U pitanju je Roberto Eskivel Kabrera i dolazi iz Meksika. Čak i ako su mnogi mišljenja „bolje preveliki nego premali“, Meksikanac se žali da ne može da ima normalan posao i da ga žene odbijaju zbog veličine polnog organa.

7. Najveća dojka na svetu

Amerikanka Norma Stic ima najveće prirodne grudi na svetu, obima 102 cm. Veličina grudnjaka je „XYZ“.

8. Najveća orgija na svetu

Navodno se održala u Japanu i imala je veliki broj učesnika: 250 parova, tj. 500 ljudi.

Autor:

#Ljubav

#Seks

#poze