AKTUELNO

Njih dvoje su preterali sa igricama u krevetu.

Ponekad i bezazlena igrica u krevetu može da se pretvori u problem, a u to se uverio i jedan Britanac.
– Da li su ove “igračke” sigurne? Činjenica je da je Rodžer obogatio naš seksualni život, ali zabrinut sam da posle njega, ja više neću biti dovoljan mojoj ženi. Pokušao sam da razgovaram sa njom o tome, ali ona se grohotom nasmejala i rekla mi da sam ljubomoran – zaključio je Englez.

Odgovor terapeuta: Pokušajte da manje brinete jer nijedna igračka ne može da zameni partnera punog ljubavi.

Ukoliko se vaša supruga pridržava uputstva za upotrebu i vodi računa o čistoći, ova igračka je potpuno sigurna.

Uostalom, uvek imajte u vidu da je kontrola u njenim rukama i da ona neće uraditi bilo šta što bi moglo da joj bude bolno ili neprijatno.

– Ja imam 38, a moja supruga 37 godina. U braku smo 10 godina i uvek smo imali dobar seksualni život. Nikada se nismo plašili da eksperimentišemo u krevetu, ali ovoga puta imam utisak da smo malo preterali – kaže on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
– Pre nekoliko nedelja ona je kupila vibrator kojem je dala ime Rodžer. Sve bi to bilo u redu da ta stvar nije ružičasta i ogromna. Duga je čak 23 centimetra, a o debljini i da ne govorim.

– Moju suprugu uzbuđuje da je gledam dok se ona “igra” sa Rodžerom, i ja priznajem da i mene to “pali”. Međutim, ja sam danima prestravljen da će se ona povrediti na ovaj način – iskren je muškarac.

Autor: