AKTUELNO

Svako od nas ima prošlost, ali ponekad je partnerima teško da tu prošlost prihvate. U takvoj situaciji se našao jedan momak, koji ne zna kako da prihvati činjenicu da je njegova devojka pre njega imala seks sa 38 muškaraca.

"Mrzim činjenicu da je moja devojka pre mene spavala sa 38 muškaraca. Da sam znao koliko ih je bilo, nikad ne bih s njom završio", napisao je anonimni muškarac koji je savet zatražio od psihoterapeutkinje i kolumnistkinje portala "San", Didre Sanders.

On je napisao i da njegova devojka ima 29 godina, da su u vezi pet godina, a da mu je na početku veze rekla daje pre njega imala tri duge veze. Zbog toga je on pretpostavio da broj muškaraca sa kojima je bila intimna nije veći od tog broja.

Ali, onda je saznao istinu...

"Prošlog meseca smo se napili u izlasku sa prijateljima i priznala mi je da je imala barem deset avantura za jednu noć", kaže ovaj momak, dodajući da ju je kod kuće dalje ispitivao, pa mu je priznala i da je imala seks sa 38 muškaraca.

Kako kaže, sada ne može da prestane da misli o tome, posebno kada su intimni, zbog čega razmišlja o raskidu.

"Bila bi šteta odbaciti srećnu vezu zbog nečije prošlosti, nečega što se više ne može promeniti",odgovorila mu je psihoterapeutkinja Didre, dodajući da ljubomora zapravo može biti znak njegove nesigurnosti.

"Možda zapravo brinete da ćete joj dosaditi?", upitala ga je na kraju.

Autor: