AKTUELNO

U braku ste, ali se zadnje vreme osećate sve usamljenije i pitate se šta se događa i voli li vas još uvek?

Kako prepoznati da li je sa vama samo zato „da ne bi selo pričalo“?

Kako provodite svoje vreme?

Na početku veze svaki trenutak želite da provedete zajedno, ali sada ste srećni ako ulovite tek i pokoji minut zajedničkog vremena. Zapitajte se kada ste zajedno večerali ili planirali nešto za budućnost.

Ako ste primijetili da je sve drugo prioritetnije vašem suprugu od vas i neke sitnije obaveze ne želi da odloži kako bi to vreme proveo s vama, možda je izgubio interes za vas.

Ne gleda vas u oči

Sigurno ste primetili da već neko vreme vaš suprug izbegava kontakt očima. Stalno ste se gledali dok ste planirali budućnost, a sada jedva da vas pogleda u prolazu. Možda je to znak da vas vara pa ne može da vas pogleda u oči ili jednostavno pokušava da izbegne bilo kakvu komunikaciju s vama.

Nedostatak pažnje

Odavno vam nije ništa poklonio, makar onu čokoladicu sa trafike bez koje pre nije dolazio kući. Ta inertnost čest je znak da partner ide linijom manjeg otpora bez potrebe za promenama ili ulaganjem truda u vaš odnos.

Ima slike, nema tona

Znate da svoj telefon uvek drži pored sebe i da vidi kada ga zovete ili pošaljete poruku. Ali se ne javlja i ne uzvraća pozive niti odgovara na poruke. Kada ste srećni i zaljubljeni nije nikakav problem odvojiti minut i uzvratiti na poziv ili poruku, ali ako su se osećanja negde putem izgubili, izgubila se i volja

#Brak