AKTUELNO

Otvorene police nikako ne dolaze u obzir.


Uglavnom prva stvar koju radimo kada ujutru ustanemo, jeste odlazak u kupatilo.

Naravno da ćete se potruditi da sve bude na svom mestu i da vam bude što prijatnije u svakoj prostoriji vašeg doma.

Naravno da ćete se potruditi da sve bude na svom mestu i da vam bude što prijatnije u svakoj prostoriji vašeg doma.

Međutim, iako vam se tako ne čini, neki predmeti koji držite u kupatilu mogu bespotrebno stvarati još veći nered.

Ugaone police od hroma

S obzirom da nisu skupe, takve police se mogu naći u mnogim kupatilima. Ipak, s obzirom da u kupatilu postoji visoka vlažnost, na njima se brzo stvara rđa. Umesto toga, možete se odlučiti za police od stakla, nerđajućeg čelika ili mesinga. Izgledaju skuplje i stilski.

Proizvodi na mašini

Pokušajte da uklonite sve nepotrebne predmete sa vaše mašine i videćete koliko će se izgled vašeg kupatila promeniti. Hemikalije za domaćinstvo i kozmetički proizvodi vizuelno zatrpavaju i onako mali prostor kupatila.

Mnogo otvorenih polica i drugih površina

Toliko stvari čuvamo u kupatilu, uprkost tome što je to mali prostor. Ako je moguće, stvorite prikladan prostor za odlaganje predmeta u kupatilu, a izbegavajte otvorene police jer izuelno stvaraju osećaj nereda.

Okačena garderoba na vratima kupatila

Kupatilo je zona visoke vlažnosti, te držanje bademantila na vratima kupatila je idealno okruženje za nastanak bakterija, zbog čega oni dobijaju neprijatan miris. Ogrtači za kupatilo, kao i čisti peškiri treba da se drže u drugom delu kuće.

Gomile upakovanog toalet papira

Otvoreni i pocepani paketi toaletnog papira, koji stoje tako da ih svi vide, neće pomoći da vaše kupatilo izgleda lepo i uredno. Ako nemate posebno mesto za odlaganje toalet papira, uklonite ambalažu i rolne držite u korpama ili na posebnim nosačima.

Autor: