AKTUELNO

Stručnjak za veze Simon Grosman, koja radi i kao provodadžijka za kompaniju Three Day Rule, na TikToku otkrila kako je izgledalo najbolje startovanje koje je doživela i dala primer momcima kako da priđu devojkama i zatraže im broj telefona.

U videu koji je objavila, Simon objašnjava da je bila u parku, čekajući prijateljicu, kada joj je prišao muškarac i pozvao je da izađu.

Kaže da je plus u njegovom ponašanju bilo to što joj se nije previše primicao.

"Nije mi bilo neprijatno. Osećala sam da poštuje moj privatni prostor, nije bio nasrtljiv ni u kom smislu".

Stručnjak za veze ističe i da joj se dopalo to što je momak pohvalio njenu "energiju", umesto njenog izgleda.

"Rekao mi je da je izgledalo kao da sam meditirala ili sam bila usred neke duboke kontemplacije, haha".

Ističe i da joj je ostavio prostora da jednostavno odbije da razgovara sa njim ako ne želi, nije ju pritiskao. Takođe, dopalo joj se što je sačekao dok se njena prijateljica nije pojavila, pa joj je tek onda zatražio broj.

"Opet, to mi se veoma dopalo jer je i time sprečio da osetim bilo kakav pritisak. Sigurna sam da je shvatio da ću se osećati mnogo bezbednije da kažem ’da’ ili ’ne’ kada mi je tu prijateljica".

Simon je poručila muškarcima da nije potrebno da prate ove savete do detalja kada prilaze nekoj devojci, ali da je to sjajan primer kako bi trebalo.

Mnogi muškarci su joj se zahvalili na savetu.

"Shvatili. Više poštovanja generalno, dajmo prostoraa ostvarimo ljudski kontakt", "Važno je da muškarci shvate koliko je ženama važno da se osete bezbedno, mnogi to ne shvataju", neki su od komentara, dok ima i onih koji nisu saglasni sa njenim savetima.

"Previše je komplikovan", "Ne, to je potpuna glupost. Postoji milion drugih žena koje bi smatrale čudnim da im neko pohvali energiju"...