AKTUELNO

Ako još uvek tražite ‘alfa mužjaka’, možda biste trebalo dobro razmisliti. Naime, verovali ili ne, beta muškarci danas su puno poželjnija verzija muškarca od muževnijih alfi. Nekada su samopouzdanje i snaga bili recept za osvajanje bilo koje devojke. Međutim, ispada da beta muškarci sve više osvajaju ženska srca.

Evo što je to u beta muškarcima toliko privlačno i zašto su toliko poželjni u današnje moderno doba

1. Oni su skromni džentlmeni

Beta muškarci nisu zastrašujući, za razliku od dominantnih alfa muškaraca. Oni su čak preterano ambiciozni i zato su ponekad previše napadni i asertivni. Takođe, beta muškarci su razumni i skloni izbegavanju sukoba. Zbog toga će vas uvek saslušati. Uz to, ovakvi muškarci imaju niži nivo stresa od većine alfi što je još jedna prednost.

2. Beta muškarci obavljaju svoj deo kućnih poslova

Beta muškarac se neće mrštiti ako treba da se operu sudovi ili usisa. Nikada ga nećete čuti kako govori: ‘To nije muški posao’. Ako vidi gomilu veša, staviće ga u mašinu. Zbog toga ćete imati više vremena za druge stvari i zajedničko vreme.

3. Nije ‘kontrol frik’

Za razliku od alfa muškarca, beta ne nastoji da bude dominantan u vezi. Jednakost je ključna kada je reč o životu s beta muškarcem. Iako možda zvuči zabavno biti u vezi s alfom, imajte na umu da su oni užasno egoistični.

Foto: Pixabay.com

4. Odani su i pružaju podršku

Beta muškarci ne pokušavaju da budu najviše na mačo lestvici. Tipično su to dobri momci – pouzdani i najveća podrška. Zato su savršeni očevi. Beta muškarac je pravi primer kako se ​​žene poštuju i sukobi rešavaju rečima, a ne šakama. Dakle, ako ste zaljubljeni u beta muškarca, pripremite se za bezuslovnu ljubav i sigurnost.

5. Neće vas terati da sedite kod kuće

Beta muškarac zapravo je sjajan saputnik za snažnu i nezavisnu ženu. Slobodno možete da radite ono što volite -ili da sedite kod kuće. Bete mogu da zarađuju od vas, ali im nije problem ako i vi više zarađujete od njih. Ovaj tip muškarca se ne oseća ugroženim ako ste uspešniji. Pravi beta muškarac potapšaće vas po leđima i uputiti se u kuhinju da vam donese tortu.

6. Veza s beta muškarcem je zabavna

Ako uporedimo alfa i beta muškarce, ovi drugi su bolji suputnici. Dominantni muškarci uvek moraju da budu sigurni da su u centru pažnje. To donosi puno problema jer ne prihvataju odbijanje. Često pokušavaju da ljudima nešto dokažu i mogu da se ponašaju bezobrazno. Srećom, to se s betom ne događa. Ti muškarci se jednostavno zabavljaju i ne pokušavaju da budu nešto što nisu, piše Bright Side.

#Ljubav

#Muškarci

#žene