AKTUELNO

Pred Prvim javnim tužilaštvom u Beogradu danas će navodno biti saslušana vlasnica lokala na Senjaku u kojem je Olgica Markanović vršila estetske zahvate, a koja je osumnjičena da joj je pomagala.

Prema nezvaničnim informacijama, protiv nje je podneta krivična prijava u redovnom postupku jer ima prebivalište u Beogradu i nije ranije osuđivana.

Ona je navodno iznajmljivala Markanovićevoj lokal na Senjaku i ima saznanja o njenom radu. Trenutno se tereti za pomaganje, a istraga koja je u toku će da rasvetli njenu ulogu u radu sa nadrilekarkom - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nakon što drugoosumnjičena bude iznela svoju odbranu, biće saslušane žrtve lažne doktorke, a potom i svedoci.

Foto: Instagram/olgicamarkanovic, T Pink Printscreen

- Pošto svi svedoci i oštećeni budu saslušani, biće naložena veštačenja - dodaje izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, Olgica Markanović, vlasnica salona u Beogradu i Banjaluci, uhapšena je juče zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, teška dela protiv zdravlja ljudi i nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako je saopšteno, Markanovićeva se tereti da je od aprila prošle godine do 15. marta ove godine, u neregistrovanom estetskom studiju na teritoriji Savskog venca, za novčanu nadoknadu, pružala medincinske estetstke usluge pacijentima bez odgovarajuće stručne spreme i bez odgovarajućeg odobrenja za samostalni rad.

#Olgica Markanović