AKTUELNO

Koliko god vam se činilo kao dobra ideja da pored sebe imate bivšeg dečka za prijatelja, postoje mnogi nedostaci ovog odnosa. Evo i koji.

Mnogo teže ćete preboleti

Prijateljstvo sa bivšim uticaće na to da oboje teže prebolite jedno drugo. Razgovor sa njim neće vam dozvoliti da se odmaknete od starih uspomena i preživljavaćete sve iznova i iznova, svaki put kada ga sretnete.

To će imati uticaj na vašu novu veze

Vi ste možda jednom za svagda raskrstili, ali kako će na to gledati vaš novi momak? Možda mu se neće dopasti što ste prijateljica sa bivšim. Ovo će u svakom slučaju uticati na vašu novu vezu, ali ne na pozitivan način. Procenite situaciju i odredite prioritete.

Foto: Pexels

Možete i njemu da stvorite probleme

Ako je vaš bivši u novoj vezi i njemu stvarate probleme. Žene su generalno ljubomornije od muškaraca, pa je sasvim sigurno da će on imati problem sa njom zbog druženja sa vama.

Mogućnost fizičke intimnosti

Druženje sa bivšim svakako u velikoj meri priziva intimnost. Ukoliko ste imali dobru vezu prirodno je da će postojati emocije među vama, a nije isključeno da se zaboravljena strast vrati. U trenucima dosade ovo vrlo lako može dovesti do neobaveznog seksa. Iz ovih razloga je važno da budete na bezbednoj distanci sa svojim bivšim.

Možda vam izmakne gospodin Pravi

Drugarstvo sa bivšim može vas konstantno zadržavati u prošlosti. Većina žena se zanese ne shvatajući da ovo utiče na njihovu budućnost. Nećete upoznati pravu osobu ukoliko se ne oslobodite prošlosti. Za to vam je potrebna jaka volja i pozitivan pristup.

Autor: Pink.rs

#Veza