AKTUELNO

Sve smo već saznali o štetnosti sunčanja, ali ne znamo sve o zaštiti.

Pored zaštite od sunca koža treba da ostane negovana i hidrirana tokom celog letnjeg perioda-ne samo na plaži.

Mleka za sunčanje trebalo bi da sadrže dve vrste blokatora UVA i UVB zraka, vitamin E, lanolin i biljna ulja. Samo tako čuvate zdravu i elastičnu kožu, a tamnite prirodno i bez posledica.

Foto: Promo

Kombinacijom prirodnih sastojaka može se postići spf 36 koji pruža visoku zaštitu, a spf 26 dovoljan je za svakodnevnu optimalnu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, van plaže.

EpoSun mleka sadrže sve nephodno za negu i zaštitu vaše kože. Apigenin iz nevena štiti od UVA i UVB zračenja, deluje antioksidantno i antiinflamatorno.

Foto: Promo

Antioksidanti u maslinovom ulju pomažu u usporavanju procesa starenja, dok vitamin E štiti kožu od UV zraka, a oleinska kiselina regeneriše kožu i deluje protivupalno.

Foto: Promo

Zahvaljujući visokom učešću biljnih ulja (nevena i maslina), naša mleka hidriraju kožu i u odnosu na klasičan SPF proizvod omogućavaju prodiranje antioksidanasa i vitamina u dublje slojeve kože, pružajući intenzivnu negu, zaštitu i podmlađivanje kože.

Foto: Promo

Još jedna prednost naših mleka je da se ona nanose mazanjem, tako ćete sigurno pokriti sve površine i nećete preskočiti delove koje biste sprejom možda zaobišli, a sem toga ne rizikujete da udahnete sitne čestice.

Autor:

#mleko za telo