AKTUELNO

Ovo je neverovatna priča En Kameron.

Američka autorka dečjih knjiga En Kameron postala je još poznatija kada se pisalo o njenoj bolesti. En je obolela od raka debelog creva. 2012. podvrgnuta je operaciji, bolest je već ušla u treću fazu napredovanja.

Nažalost, En se nije tada prvi put susrela s ovom bolesti. Njen je suprug, uprkos hemoterapiji, preminuo 2005. godine od raka pluća, piše Healty Life.

En je odlučila kako neće ići njegovim putem lečenja i oporavka te odbila kemoterapiju.

„U junu 2012. podvrgnuta sam operaciji debelog creva, nakon operacije nisam želela primiti hemoterapiju. Svakim danom sam se osećala sve bolje, no nakon šest meseci, kada sam obavila kontrolni pregled, ustanovljeno je kako rak nije nestao već je napredovao. Proširio se na pluća, a na debelom crevu ušao u četvrtu fazu“, napisala je En na jednoj internet stranici na kojoj bolesni i izlečeni od ove opake bolesti razmenjuju iskustva i traže postojeće alternative za lečenje raka.

Odlučila je pronaći dugačiji način, pa je pretražujući internet naišla na mladića koji je tvrdi da se izlečio od raka kože tako što je svakodnevno pio sok napravljen od 2.5 kilograma mrkve.

En je stoga pila taj sok nekoliko puta dnavno šest meseci i na kontrolnom pregledu nalazi su pokazali da je rak prestao da se širi i tumori povlače.

Nakon četiri meseca limfne žlezde više nisu bile upaljene, a stanice raka i dalje su se povlačile.

#NAPITAK

#Zdravlje