AKTUELNO

Ljubav je stvar od koje smo svi zavisni, ali večita potraga i očajničko čekanje definitivno nisu rešenje.

U moru saveta koje dobijamo slepo verujemo, a možda ne bi trebalo.

Ako se volite, ništa drugo nije važno

Lepo je ići kroz život u romantičnom duhu, ali koliko god ljubav bila snažna, od nje se, nažalost, ne živi. Tužna činjenica je da možeš nekoga ludo voleti, a da je on za tebe totalno pogrešan izbor, iz više razloga. Ako te ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ako je agresivan i ne posvećuje ti onoliko vremena koliko bi trebalo, nemoj to tolerisati. Naći će se neko ko će sve to raditi i više nego što ti očekuješ.

Foto: Pixabay.com

Ljubav se ne traži, ljubav nađe tebe

Uvek ista društvena ekipa, na jedno te istim mestima, nisu pravo rešenje za pronalaženje partnera. Probaj da proširiš vidike. Promeni kafić, pozovi neko staro društvo sa kojim se dugo nisi videla. Nemoj da se ustručavaš u upoznavanju novih ljudi u klubu, baru... Nikad ne znaš gde ćeš naići na onog "pravog".

Smanji očekivanja

Savim je normalno i logično da želiš partnera koji će ispunjavati kriterijume koje smatraš veoma važnim. Od toga ne treba da odstupaš, niti da smanjuješ uslove i budeš sa nekim ko nije sličan tebi. Bolje je da si i sama nego da vreme trošiš na ljude sa kojima ne vidiš nikakvu budućnost.

Autor: Pink.rs

#Veza