AKTUELNO

Žene koje su imale ljubavnu aferu sa oženjenim muškarcem sigurno su se pitale da li će on ostaviti svoju suprugu

Mnoge žene su u životu došle u situaciju da budu "druge". Neke su čak i čitav život provele čekajući da se muškarac s kojim su u vezi razvede od svoje zakonite supruge, ali tako nešto, u većini slučajeva, nisu dočekale.

One su uglavnom veći deo života u situaciji koja frustrira - imaju, a nemaju tog nekog kome posvećuju svoje vreme, pažnju, a ponekada i život.

Svaka žena koja se našla u situaciji da ima ljubavnu aferu sa oženjenim muškarcem sigurno se zapitala da li će on zbog nje ostaviti svoju suprugu.

Kako znati da li će muškarac zbog vas ostaviti ženu kojom je oženjen?

Ako vam daje prioritet u odnosu na svoju suprugu i provodi većinu vremena sa vama, to je dobar znak da želi više od avanture.

Ako, takođe, razgovara sa vama o svojim planovima da se zvanično razvede od supruge, to je još jedan siguran znak da se zaljubio i da vas voli, pa je, bez obzira na sve nedaće koje nosi razvod, spreman da napravi veliki životni preokret.

Međutim, trebalo bi da budete oprezni i da više gledate ono što čini od toga da slušate šta obećava.

Ako ste mu samo ljubavnica, skoro su nikakve šanse da će nekada ostaviti ženu zbog vas.

Ako vara suprugu s vama i ako je to radio i pre vas, sve su šanse da će kada završite vezu s njim naći “novu igračku”.

Ako uzmete u obzor da većina muškaraca, uglavnom, vara jer traži zabavu, kao i koristi koje oni imaju od neverstva, shvatićete veoma brzo da je vaša veza pre ili kasnije osuđena na propast.

Postoje tri jasna razloga koja govore u prilog činjenici da većina muškaraca prvu neće zameniti "gospođom drugom".

1. Sa suprugom i ljubavnicom već ima sve što mu je potrebnoZašto bi napustio ženu i decu? On se zabavlja sa vama bez ikakvog opterećenja i odgovornosti, a zatim se vati kući i igra se sa svojom decom.

To je, za njega, idealna situacija.

Ima ženu koja kuva, čisti za njim i brine o njihovoj deci, a ima i vas za ljubavnicu koja brine o njemu na drugi način, koji je njemu potreban.

Muškarac neće ostaviti suprugu zbog vas. U toj situaciji on ima dve devojke koje rade za njega sve što mu je potrebno. A on samo uživa.

2. Razvod je bolan i skupRazmislite o posledicama razvoda. Tu su gnjavaže sa advokatima, svađe, uznemirenje dece, finansijski teret i mnoštvo drugih problema koje razvod nosi.

Zašto bi povredio porodicu i sebe, ako ne mora? Vi ste srećni i zadovoljni kada ga vidite i kada vas uklopi u svoj gusti raspored.

Zašto bi on rušio svoj život miran i tih, skoro pa savršen zbog vas koja ga svaki put dočeka raširenih ruku?

3. Da je hteo da napusti ženu, već bi je napustioDa vas čovek s kojim ste voli više od svega, suočio bi se sa svim mukama razvoda i nelagode koje donosi napuštanje porodice i do sada bi bio s vama.

Da zaista hoće da bude sa vama i da vas voli onako kako biste vi želeli, već bi napustio svoj prethodni život.

Naravoučenije: oženjeni muškarci neće ostaviti žene zbog ljubavnica.

Kada ste saznali da verovatno nikada zbog vas neće napustiti svoju suprugu, šta vam je činiti?

Istina ume da bude bolna, ali i otrežnjujuća. Ako ništa drugo, poštedeće vas gubljenja vremena i uzaludnog čekanja.

Kada prihvatite istinu ostaju vam dve mogućnosti - da okrenete leđa toj vezi i nastavite dalje ili da nastavite priču tako što ćete mu postaviti ultimatum i videti da li je spreman da donese konačnu odluku.

Ali budite spremni da ishod njegove odluke može da bude nepovoljan po vas i da igrate na kartu “sve ili ništa”.

To što on radi nije pošteno ni prema vama, ni prema njegovoj ženi i deci i vreme je da odluči.

Skupite snage, pogledajte ga u lice i recite mu da ga volite, da želite da budete s njim, ali da se nećete viđati dok on ne napusti suprugu.

Recite mu da ćete se videti u njegovom novom stanu u kom će živeti sam.Odbijte da se viđate s njim kod vas ili u hotelu. Tražite mu dokaz da je napustio svoj prethodni život.

Ukoliko mu postavite ovaj ultimatm, većina stvari će vam biti jasna već kod njegove prve reakcije. Malo je onih oženjenih muškaraca koji će dati obećanje da će uraditi tako, a još manje onih koji će ga održati.

Ali vi ćete, ma kako da vam to u prvom momentu izgleda tragično i da vam se učini da se ceo vaš svet srušio, dugoročno biti na dobitku.

Shavtićete da “druga žena” skoro nikada neće uspeti da dobije muškarca samo za sebe.

Prekinite iskušenje da protraćite život čekajući muškarca koji nikada neće biti vaš, propuštajući priliku da pronađete muškarca koji će biti posvećen samo vama.