AKTUELNO

Potreban vam je samo plac u gradu ili u prirodi.

Zvuči neverovatno, ali kuća sa naslovne fotografije je montažna. Ona odiše potpunim luksuzom, a vaša moe biti u najkraćem mogućem roku, po sistemu, ključ u ruke.

Pandemija je u poslednjih godinu dana ozbiljno promenila navike kupaca na tržištu nekretnina. Vikendice i kuće za odmor postale su popularnije nego ikada. Prošlogodišnji "lokdaun" i želja građana da pobegnu od istog, podigle su im tražnju na rekordne nivoe, a montažne kuće su zbog cene i brzine gradnje dospele u ozbiljan fokus.

Tako, kako želja za begom od gradske gužve i buke ne jenjava, a cene nekretnina rastu, građani se sve više okreću izgradnji montažnih kuća. Trend koji u ostatku sveta traje decenijama, "prima" se lagano i kod nas, a kako vreme prolazi tražnja je sve veća.

Pik monatažne kuće je mlada firma čiji zaposleni imaju iskustvo preko 18 godina. Bave se proizvodnjom montažnih kuća od panelnih elemenata. Kuće se crtaju i proizvode po želji kupca. Pored redovnih prodaja ostvarena je saradnja i sa poslovnim bankama u Srbiji, tako da sed kupovina kuće može obaviti i putem kredita. Cene variraju od više faktora, ali takozvana siva faza se kreće od 220 evra po kvadratu, dok kuće po sistemu ključ u ruke koštaju od 390 do 550 evra.

Autor: Pink.rs

#kuće