AKTUELNO

Kako da osvojite kvalitetnog muškarca, a da ga u isto vreme vežete za sebe? Stručnjaci tvrde da se tajna krije samo u jednoj stvari!

Iako muškarci često ne govore o svojim osećanjima i potrebama, postoji jedna stvar koja im je veoma važna, a često i neophodna, za ostvarivanje kvalitetnog emotivnog odnosa, odnosno posvećivanje i "obavezivanje“  u vezi. Naravno, nije reč o fizičkom izgledu niti o dobrom seksu.

- Muškarcima, posebno onima koji imaju problema sa emotivnim zbližavanjem, potrebna je sloboda - tvrde eksperti za bračne i ljubavne odnose.

Foto: Pixabay.com

Sloboda ima puno različitih definicija, ali ovde nije reč o slobodnom ponašanju u seksu niti o danima koje bi partner radije proveo sam, izlazio sa društvom i raspoređivao vreme onako kako njemu odgovara.

Stručnjaci za emotivne veze tvrde da gotovo svaki muškarac traga za ženom koja će mu pružiti dovoljno slobode kako bi mogao da se posveti svojim ciljevima u životu, bilo da je reč o specifičnom načinu života ili planovima za budućnost. Takođe, želje mogu biti povezane sa zdravljem, duhovnošću, karijerom ili obrazovanjem.

Da bi se on osećao ispunjeno u vezi, mora jasno da vidi kako mu partnerka pomaže i podržava ga u njegovoj životnoj misiji. On mora da oseti da od strane svoje izabranice ne postoje nikakvi motivi koji mogu da sabotiraju njegov "rast".

Ako primeti da ga partnerka odvraća od njegovog cilja ili predstavlja pretnju po njega, odgurnuće je bilo emocionalno ili fizički. U slučaju da u devojci vidi saveznika koji će mu pomoći da ostvari uspeh u svojoj misiji i napreduje u životu, poželeće da je privuče i ostane sa njom ceo život. Drugim rečima, muškarac želi da bude sa nekim ko ga čini slobodnim tako da može da bude potpuno svoj, ali i postane najbolja verzija sebe.

Autor: Pink.rs

#Veza