AKTUELNO

Turski naučnici došli su do otkrića koje će utešiti muškarce koji nemaju pločice na stomaku i ne izgledaju kao manekeni s reklama.

Stručnjaci su zaključili da su buckasti muškarci bolji ljubavnici od mršavih. Ispitivanja su pokazala da su momci koji imaju pivski stomačić zapravo izdržljiviji u spavaćoj sobi, pa partija seksa s njima traje u proseku 7,3 minuta.

S druge strane, seks s vitkim muškarcima traje prosečno svega 1,8 minuta, a ispostavilo se i da su manje vešti u krevetu od debeljuškastih tipova, koji bolje znaju kako da zadovolje ženu, a navodno imaju i manje problema s prevremenom ejakulacijom.

Foto: Pexels

Za ovako dobre rezultate koje su postigli debeljuškasti muškarci zaslužni su njihovi “ljubavni jastučići” ili naslaga sala na stomaku, koje im pomažu da postignu pravu ravnotežu hormona.

Naime, muškarci s viškom kilograma imaju povećan nivo ženskih hormona estradiola, koji je jedan oblik estrogena. Naučnici veruju da baš ti hormoni utiču na ravnotežu hemikalija u mozgu koje kontrolišu ejakulaciju, pa niži nivo ženskih hormona kod muškaraca može stvarati problem na ovom polju.

Autor: Pink.rs

#Seks