AKTUELNO

Verovali ili ne, sunđerom možete napraviti prelepe šare na vaskršnjim jajima. Farbanje jaja za Vaskrs je kreativan mini projekat i svi se trudimo da stvorimo prava mala umetnička dela.

Na Internetu postoji toliko dobrih i jednostavnih ideja, kao što su jaja ofarbana salvetom, šaranje svilom, ukrašavanje zlatnom folijom ili dekupaž tehnika.

Sada se pojavio još jedan super trik za brzo i lako ukrašavanje uskršnjih jaja, a glavni alat za dekoraciju je kuhinjski sunđer.

Ako želite da dobijete prirodniji izgled, umočite sunđer u boju, a zatim počnite da tapkate jaje sunđerom. Dobićete jedinstvene šare i originalno ukrašeno uskršnje jaje.

Takođe, možete na već obojeno jaje dodavati različite boje sunđerom. Napravićete zanimljivu šaru ako preko jajeta obojenog u tamnoj boji nanesete svetlije nijanse.

Jedno od najpopularnijih uskršnjih jaja na Internetu je galaktičko jaje, a njegove jedinstvene kombinacije nijansi dobijaju se pomoću sunđera.

Pazite da tokom sušenja jaja ne pokvarite šare. Preporučuje da jaja sušite tako što zabodete špenadle na stiropor, a zatim na njih stavite jaja.