AKTUELNO

Mnogi parovi koji obožavaju vrele akcije u krevetu, već su isprobali mnoge poze. Mi vam donosimo neke zanimljive ideje koje možete isprobati i osetiti zadovoljstvo na nov način.

Ako ste među onim srećnicima koji imaju jak libido i obožavaju vrele akcije u krevetu ili van njega svakog dana, verovatno ste isprobali sve uobičajene poze. Da biste produžili seksualni užitak i dodatno rasplamsali strasti, srećom postoji mnogo poza sa kojima možete da eksperimentišete. Neke će vam omogućiti dublje prodiranje i bolji osećaj, neke učiniti da odnos traje duže, ali bi zapravo bilo idealno da ih kombinujete, menjate brzine, dovodite jedno drugo do ludila, a onda usporite… Ne morate da nabavljate seksi literaturu, Kamasutra je i tako puna poza koje bi samo akrobata mogao da odradi.

Bezobrazni zguzić - Pseća poza klasičan je izbor za one s jakim seksualnim nagonom jer omogućava bolje prodiranje otpozadi. Osim toga, poza je svestrana jer oboje možete da budete na kolenima, jedan partner može da stoji iznad kreveta ili oboje možete stajati. A njegove ruke ostaju slobodne za stimulaciju drugih erogenih zona!

Poza kolica maštu golica - Sličan psećem stilu, ali malo energičniji, kolica nalažu partnerki da noge omota oko svog partnera. U ovaj položaj možete doći ako započnete u psećem stilu i partner vam pomogne da podignete noge unazad i gore. Ovo omogućava duboku penetraciju i sjajnu G stimulaciju. Istina, nije baš udobna i treba da budete prilično gipki, ali probajte koliko možete. Nije poenta da vam bude neudobno i da, daleko bilo, završite kod ortopeda.

Ne toliko dosadan misionarac - Oživite uobičajeni misionarski stil nečim poput jastuka koji ide ispod ženske karlice. Odličan seks svodi se na dobre uglove prodiranja, a ova poza to omogućava uz mnogo veće trenje i pritisak. I da, eksplozivan, vreli orgazam je više nego izvestan.

Foto: Pexels

Trljajući lotos - Kada dođe vreme da usporite, razmislite o tome da uđete u položaj lotosa. Muškarac sedi uspravno prekrštenih nogu, a partnerka mu seda u krilo, licem ka licu, obavijajući noge oko leđa. Ova je divna poza za mali predah, momenat intimnosti, usporavanje disanja. Pošto položaj uključuje više trljanja nego prodiranja, ovo može da pomogne da se seks produži. Dakle, kad osetite da se bliži eksplozija, pravac u lotos!

Uzajamno pipkanje - Nije poza, ali je i dalje sjajna stvar za one s jakim libidom. Međusobna masturbacija daje vam puno kontrole nad vlastitom izdržljivošću i može pomoći u izgradnji bliskosti s partnerom. Lezite na leđa radi vizualno najotvorenijeg iskustva i počnite da se zadovoljavate gledajući se. Da, verovatno ćete se nenormalno napaliti i hteti da skočite jedno na drugo, ali odložite zadovoljstvo i uživajte u pogledu što duže.

Vragolasta jahačica - Ovo je super poza za žene koje vole da budu gore, a partneru s donje strane može biti zabavno da dobije drugačiji pogled na akciju. Tačnije, na žensku guzu. To je takođe položaj koji omogućava stimulaciju klitorisa uz penetraciju čineći orgazam verovatnijim.

Stojećki je zabavnije - Ovakav seks može biti zabavan jer će vas podići iz kreveta, gde se verovatno odvija većina seksualnih radnji, piše Alo. Postoji nekoliko načina da izvedete ovu akciju, ali bitno je da partnerka podigne jednu nogu i omogući dublje prodiranje i stimulaciju za oboje. Naravno, možete stajati gde god želite. Različita mesta mogu biti izuzetno uzbudljiva! Na primer, ispred ogledala?