AKTUELNO

U prvoj polovini aprila neki znakovi će napokon doživeti dugo očekivanu romansu, a oni koji su već u vezi, novi ljubavni procvat, dok je kraj meseca idealno vreme za povezivanje s porodicom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka će usmeriti pažnju na porodicu i dom. Moguće je da će nešto renovirati u stanu ili čak dočekati skoro proširivanje porodice pa će razmišljati i o kupovini novog, većeg životnog prostora.

Oni u vezama će se u aprilu jače povezati s partnerom, a mir i sreću pronalaziće sve češćim odlaskom u prirodu. Bez obzira koliko obaveza imali – pronaći će malo vremena za ‘punjenje baterija’.

Ljubavni procvat doživeće i samci koji bi tokom aprila, posebno početkom meseca, mogli naići na svoju srodnu dušu. Samcima će procvetati i društveni život čime će se povećati šanse za pronalazak partnera. Lako je moguće da ljubav pronađu zahvaljujući prijatelju.

Devica

Ljude rođene u ovom znaku čeka osetno poboljšanje komunikacije s partnerom. Ta nova, ugodnija i romantičnija atmosfera u domu će ih čak pomalo zateći nespremne, ali biće pozitivno iznenađeni.

U nekim trenucima će im se činiti kao da napokon mogu predahnuti, raširiti krila i poleteti. Pored toga, u aprilu ih očekuje mnogo lepih i strastvenih trenutaka.

Slobodne Device mogle bi pronaći romansu na poslu, najverovatnije krajem meseca. Taj novi odnos biće iskren, ugodan i zanimljiv.

Ribe

Već početkom meseca pripadnici ovog znaka osetiće ponovno ‘leptiriće u stomaku’ u društvu svog partnera. Zajednički trenuci postaće predivni, a bliskost će se polako obnavljati i produbljivati. Moguće je da im veza uđe u neku novi, dublji, čak pomalo produhovljeni nivo. Samim tim će se popraviti i komunikacija.

Dobro će razumeti jedno drugo i napokon shvatiti što je bio problem u proteklom vremenu. Takođe, za Ribe će se poboljšati i odnosi unutar porodice – neki stari problemi i nesuglasice rešiće se na miran način.

Samcima se ljubav smeši od 10. aprila. Nakon tog perioda šanse za upoznavanje srodne duše su vrlo velike. Moguće je da će započeti romansu s nekim koga već dugo poznaju i ko ih od pre privlači. Ta veza će biti jaka, brižna i skladna, a komunikacija odlična

#April

#Horoskop

#Ljubav