AKTUELNO

Muškarci ponekad imaju pogrešnu predstavu šta je to što žene vole u seksu. Vrlo često misle da ono što njih uzbuđuje na isti način deluje na žene.

Da li je to baš tako, objasnila je stručnjakinja za seks, dr Emili Mors iz Mičigena.

Ona je na svom Instagram profilu otkrila koje tri poze žene zapravo uopšte ne vole.

„Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče mnogo zabavnije nego što zaista jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kom se osećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Poze koje deluju zabavno u teoriji, a u praksi su za žene zapravo grozne jesu: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka“, objasnila je Mors.

Žene ne vole seks pod tušem, pozu 69 i obrnutu kaubojku.

Da bi testirala ovu teoriju, zatražila je od pratioca na Instagramu da sa njom podele svoje mišljenje i iskustva i opišu koje to poze njima ne prijaju…

Pa tako javilo se nekoliko korisnica ove društvene mreže koje su rekle da im je seks na plaži jedno od najgorih iskustava, ni džakuzi nije dobio „zeleno svetlo“…

Zanimljivo da je ipak veći deo pripadnica nežnijeg pola branilo ove tri poze i navodilo da uz malo iskustva i „logistike“, zapravo pružaju vrhunski užitak.

Mnoge su joj rekole i da „nema pojma“ šta žene vole, jer svakako ne bi ove poze stavila na „crnu listu“…

#Ljubav

#Seks

#poze