AKTUELNO

Između njih više ništa nije bilo isto...

Endi i Bri Tejlor iz Engleske doživeli su najgori intiman odnos od početka zajedničkog života, koji je na kraju, posle šest meseci od nesreće rezultirao razvodom.

Endi je za emisiju “Seks me je poslao u urgentni centar” koja se emituje na programu TLC ispričao da je želeo da ispuni seksualnu fantaziju supruzi, pa je kupio pumpu s kojom je znatno povećao svoj polni ogran.

Međutim, odmah na početku odnosa dogodio mu se veliki maler i on je prilikom pada s kreveta polomio polni organ u erekciji.

Bili smo oboje šokirani veličinom organa. Prionuli smo, onako uzbuđeni ‘na posao’, ali me je Bri u naletu strasti slučajno, ali snažno odgurnula s kreveta. Pao sam na polni organ. Jaukao sam od bolova, a krv je bila svuda po podu. Znao sam da je polomljen. Dok se ona tresla, rekao sam joj da brzo uzme ključ od kola i odveze me u bolnicu

Foto: Pixabay.com

Kako bi mu spasili polni organ, doktori su rekli da će morati da se podvrgne manjem hirurškom zahvatu. Nažalost, penis će izgubiti nekoliko centimetara u veličini, što je Endija bukvalno bacilo u očaj.

Doktor Majkl Girgis ispričao je potom u emisiji da je smanjenje obima i dužine organa moralo da se uradi da bi penis mogao u budućnosti da bude funkcionalan za sve.

Međutim, Endija je toliko “ubio” osećaj da dole “to” više neće biti “to” da je pao u depresiju. Kada je emisija emitovana, Bri i on su bili koliko-toliko složni i gledali su da celu priču okrenu na šalu, ali šest meseci kasnije, oni su se razveli.

#Penis

#Seks

#polomljen