AKTUELNO

"Drage dame, šta vas najviše odbija za vreme seksa?"

Muškarci misle da znaju koje to stvari najviše uzbuđuju žene u krevetu – kada sasvim nežno i osećajno partnerku dodiruju po određenim delovima tela, kad su otvoreni za eksperimente i naše potrebe žene stavljaju pre svojih, kao i kada pogode pravi tajming. Međutim, jednim lošim potezom mogu u trenu da unište svu strast i sjajno raspoloženje.

A koji su to „najučinkovitiji potezi“ za ubijanje romantike, otkrile su korisnice britanskog portala Dailystar u anketi.

Konkretno pitanje je glasilo: „Drage dame, šta vas najviše odbija za vreme seksa?“

Foto: Pexels

Na portalu im je ponuđeno nekoliko mogućih odgovora:

• neobrijane stidne dlake

• zadah iz usta

• loša higijena

• premalo predigre

• za vreme seksa gleda mobilni

U anonimnoj anketi učestvovalo je ukupno 3.300 žena – a rezultat je bio jasan: na prvom mestu je nedostatak higijene, odnosno ako partner smrdi, ima neoprane, smrdljive noge ili prljavštinu pod noktima, to uništava svaku strast u korenu.

Foto: Pexels

Na drugom i trećem mestu nalaze se prekratka predigra (24 posto) i odbojan zadah iz usta (23 posto).

Ako za vreme ljubavne igre partner počne da čačka mobilni, to će tek 10 posto ispitanica izbaciti iz igre, a tek osam posto njih preferira obrijano muško međunožje.

Dobra vest: protiv „ubice strasti“ broj jedan postoji jednostavno, ali vrlo delotvorno sredstvo – zajedničko tuširanje! A kad ste već tamo, možete izbeći i broj dva.

#Seks