AKTUELNO

Koliko god da volite vašeg partnera, imate planove sa njim i zamislili ste idealnu budućnost za vas, sve to pada u vodu ukoliko nije obostrano.

Ništa ne ide na silu i ako vaš partner radi bilo šta od stvari sa naše liste, vreme je da produžite dalje. Da bi se veza izgradila potreban je rad kao i za sve drugo u životu. Ipak, za ovo će biti potrebno dvoje.

Foto: Unsplash.com

Tu je kada nema druge opcije!

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lepo mu je s vama, ali sledeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namere tako se definitivno ne ponaša.

Laže!

Često ga uhvatite u laži, imate osećaj da skoro nikada i nije iskren. Nemojte tolerisati ovo ponašanje i nemojte se plašiti da će vas ostaviti ukoliko izrazite svoje mišljenje i date mu do znanja da ste svesni, njegovih postupaka. 

Ne priznaje reč NE!

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ukoliko nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta. Sve se na kraju završava, opet sa vašim ustupcima.

Uvek je u pravu!

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvek "najpametniji"? Upravo tako!

Sve se vrti oko njega!

Šta je njemu najvažnije u životu? On - njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvek na drugom mestu ili čak - trećem. Možda čak i nemate mesto u njegovom životu jer vas uvek drži na rezervi, ne priznaje vas kao partnerku do kraja i pravda se kako još uvek nije siguran u svoja osećanja.

Autor: Pink.rs

#Raskid

#Veza