AKTUELNO

Muškarcima je seks jako važan i oni o tome razmišljaju još na prvom sastanku.

To ne znači da oni od vas žele samo da vas odvedu u krevet ali dok ne proba ne može da zna, pa zato zamišlja i tumači signale koje možda i nesvesno šaljete.

Kako su otkrili dok su odgovarali na pitanja u jednoj anketi koja je sprovedena među muškom populacijom, imaju nekoliko trikova koji im omogućavaju da saznaju kakve ste u seksu i za koje kažu da provereno "rade".

Foto: Unsplash.com

Kako možete da znate kakva je devojka u krevetu?

"Ako voli da flertuje, otprilike znam šta da očekujem", "Žena koja zna šta hoće čal i kad su u pitanju male stvari, tipa gde ćemo večerati, verovatno zna šta želi kada je i seks u pitanju. Isti slučaj je i kada su direktne, otvorene, jasne i nisu stidljive."

Da li je poljubac dobar pokazatelj?

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa." "U većem broju slučajeva, ona koja se dobro ljubi poseduje i određene seksualne veštine", "Iskustva su različita. Dešavalo mi se da se devojka odlično ljubi a u krevetu bude užasna, ali uglavnom one koje se loše ljube sa njima situacija bude neprijatna". 

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno pre seksa?

"Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnost u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim.“  Pored ovih odgovora koje je većina izabrala samo jedan momak misli da način na koji žena igra može biti odličan pokazatelj kakva je u krevetu. 

Autor: Pink.rs

#Seks

#žene